Искам да уверя потребителите, че в магазинната мрежа на Ел

...
Искам да уверя потребителите, че в магазинната мрежа на Ел
Коментари Харесай

Новият шеф на „Ел Би Булгарикум“: По магазините ни няма плесенясал кашкавал

Искам да уверя потребителите, че в магазинната мрежа на „ Ел Би Булгарикум “ не е попадала в никакъв случай продукция с компроментирано качество.

Това съобщи новият изпълнителен шеф на държавната компания Владимир Русев по БТВ. Вчера управлението на ДКК и на министерството на стопанската система твърдяха, че в базата на компанията във Видин имало мухлясал кашкавал, изработен от некачествено мляко, което някогашният изпълнителен шеф на компанията Николай Маринов закупил.

Русев съобщи, че незабавно щом влезе в кабинета си, ще назначи финансова проверка, която да ревизира всички дейности на отстранения шеф, в това число и понижението на цените на продукцията във фирмените магазини с 30%.

Русев сподели, че Маринов още началото на ръководството си предходната година е споделил на останалите членове на борда, че поради по-добрата действеност на сдружението би трябвало да се смъкна ограничаването изпълнителният шеф да не може еднолично да взема решение за отговорности над 9 хиляди лв.. Русев, който тогава е бил член на борда се съгласил както и сътрудниците му. След това обаче от дейностите на Маринов станало ясно, че той е сменил доставчиците на мляко и други първични материали и купил коли на по-високи цени от естествените.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !

 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР