Искам да успокоя всички търсачи“ на сензации, псевдо иманяри и

...
Искам да успокоя всички търсачи“ на сензации, псевдо иманяри и
Коментари Харесай

Иван Тренев относно хистерията „Вълчан Воевода“!

Искам да успокоя всички „ търсачи “ на сензации, псевдо иманяри и псевдо историци,че личността „ Вълчан Воевода “ няма нищо общо с хайдутството и визията ви за „ престъпник “ с чета, който крадял злато и го складирал по пещери.

Абсолютна неистина е, че той е дал голяма сума пари на Георги Раковски и на братята Евлоги и Христо Георгиеви, както и че заплатил на съветския Император Освобождението на българите от османско робство! За похлупак на цялата мръсотия е лъжата, че той е „ оставил “ особено голяма сума пари на братята Георгиеви, посредством които те построили университета!
ОПРОВЕРЖЕНИЕ: Вълчан не е воевода на бандитска чета, която е заравяла тонове злато по пещери, той е знаел няколко езика и е бил политически представител за балканите на фамилия Ротшайлд във връзка особените договорености с Високата врата, Вълчан не е давал пари или злато на Георги Раковски!Георги Раковски е бил спонсориран в прочут интервал от време от масонскине организации, на които е бил член, Вълчан не е давал пари или злато на Братята Георгиеви! СОФИЙСКИ УНИВЕРСИТЕТ Е ПОСТРОЕН, БЛАГОДАРЕНИЕ НА ДОКТОР ВАСИЛИАДИ(БЪЛГАРИН), КОЙТО ПРЕДОСТАВЯ БЕЗВЪЗМЕЗДНО КЪЩАТА СИ( СРЕДНАТА ЧАСТ) НА ЦЕНТРАЛНАТА СГРАДА НА СОФИЙСКИ УНИВЕРСИТЕТ, КАКТО И ДАРЯВА 1 МИЛИОН И 700 000 ЗЛАТНИ ФРАНКА НА БРАТЯТЯ ГЕОРГИЕВИ, КОИТО ТЕ В НАЧАЛОТО ОТКРАДВАТ И НЕ ФИНАНСИРАТ УНИВЕРСИТЕТА! ПРЕДОСТАВЯМ СВОБОДНО ТЕКСТ ЗА УНИВЕРСИТЕТА В КНИГАТА НИ “ РОЛЯТА НА МАСОНСТВОТО В БОРБИТЕ ЗА ОСВОБОЖДЕНИЕ НА БЪЛГАРИТЕ ОТ ОСМАНСКО ИГО “ ПОВЕЧЕ ЗА ВЪЛЧАН ЩЕ КАЖА, КОГАТО МУ ДОЙДЕ ВРЕМЕТО!
Четете, станете учители на себе си и мислете още повече!
Публикация: Иван Тренев
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР