Искам да успокоя по-прогресивната част от българския народ, мнозинството, които

...
Искам да успокоя по-прогресивната част от българския народ, мнозинството, които
Коментари Харесай

Откакто съществува България, а тя е най-старата държава на европейския континент, все някой е искал да я интегрира и не след дълго е изчезвал завинаги

Искам да успокоя по-прогресивната част от българския народ, болшинството, които отхвърлят да се евроинтегрират. Не обръщайте никакво внимание на гладките мозъци, които се смятат за умни и знаещи. Те в действителност са първобитни твари, недостойни човешки същества!

Откакто съществува България, а тя е най-старата страна на европейския континент, все някой е желал да я интегрира и не след дълго е изчезвал вечно.

Интегрирали са ни Римската империя, която е била уверена, че е сърцето на напредъка и благоденствието. Интегрирала ни е Византия, християнската империя, която просъществува във вековете единствено поради българската политика и армия. Интергрирала ни е Свещената римска империя, днешния Европейски съюз, която подменя историческите обстоятелства в своя изгода, както и през днешния ден прави.

Интегрирала ни е Османската империя със силата на жестоки кланета и тя рухва след цели пет века под ударите българския политически, талантлив и военен дух, Интегрирала ни е и Съветската система, която ни призна като равни с нея сътрудници, за разлика от всички останали нации от лагера. България постоянно израства над всички и всичко!
–––––––––––––––––––––––––––––––––
Сега ни евроинтегрират едни политически дегенерати, които нямат лидерски качества, липсва им финансова непоклатимост и карат на доизживяване, като добре схващат личната си виновност. И тия, най-малките, ще ни „федерализират“, като всички останали преди тях!
–––––––––––––––––––––––––––––––––
И заради что се срамите да се наричате българи?

„О, неразумни юроде! Поради что се срамиш да се наречиш Болгарин? Или не са имали Болгаре царство и господарство. Ти, Болгарино, не прелщайся, знай собствен жанр и язик. От целия славянски жанр най-славни са били българите…

Така от целия славянски жанр били най-силни и най-почитани и първите славянски светци и просияли от българския жанр и език, както и за това поред написах в тая история.“ Отец Паисий, 1762

А наемниците сякаш наши, само че непознати – ще оправим! Винаги идва време и за тях.

Николай Марков
Източник: svobodnoslovo.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР