Искам да успокоя българската общественост, че преди минути приключихме успешно

...
Искам да успокоя българската общественост, че преди минути приключихме успешно
Коментари Харесай

Главният секретар на МВР с първи думи за заложническата драма край Сандански ВИДЕО

Искам да успокоя българската общност, че преди минути приключихме сполучливо заложническата рецесия, която преди този момент беше придружена с опит за ликвидиране на мъж на 70 години. Извършителят е арестуван и обезвреден. Това съобщи гл. комисар Живко Коцев, главен секретар на Министерство на вътрешните работи на ексклузивен брифинг. 

„ Мъжът е престъпно проявен на 41 години от гр. Лом. Днес е пристигнал, с цел да уговаря своята избраница да се върне при него. Тоест претекстът за стрелбата и похищението в следствие е напълно ревнив. Деянието е осъществено с два противозаконни револвера. Двете дами, които също бяха похитени са живи и здрави ”, сподели Коцев.



„ За миналите часове успяхме да разберем оптималната информация за неговата персона. Имал е доста проблеми, лежал е в психиатрично заведение. Тоест той е извънредно рисков. Самият причинител е алармирал органите на Министерство на вътрешните работи за това, което е направил и даже до момента в който признава за осъщественото създава изстрели ”, уточни гл. секретар, представен от Нова.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР