Искам да стане ясно - ние ще вземем свои собствени

...
Искам да стане ясно - ние ще вземем свои собствени
Коментари Харесай

Бенямин Нетаняху: Израел ще взема собствени решения за това как да се защити

Искам да стане ясно - ние ще вземем свои лични решения и страната Израел ще направи всичко належащо, с цел да се отбрани, съобщи през днешния ден израелският министър председател Бенямин Нетаняху на среща с външните министри на Германия и Англия, като е благодарил на Дейвид Камерън и Аналена Баербок за тяхната поддръжка. Това оповестяват от Reuters.

Ескалацията няма да послужи на никого , нито за сигурността на Израел, нито за многото десетки заложници, които към момента са в ръцете на Хамас, нито на страдащото население на Газа, нито на многото хора в Иран, които сами страдат от режима, или на страните в района, които просто желаят да живеят в мир, заяви Аналена Баербок.

Президентът на Иран Ебрахим Раиси предизвести, че и най-малкият удар на Израел на иранска територия ще докара до " солиден и недопечен " отговор. Той уточни, че офанзивата през уикенда е била лимитирана и че в случай че Иран е желал да извърши по-голяма офанзива, " нищо няма да остане от ционисткия режим ".

Вашингтон заяви, че, ориентирани към програмата за ракети и дронове на Иран през идващите дни и чака съдружниците му да последват образеца му.

Съединени американски щати, Европейски Съюз и Г-7 оповестиха проекти за обсъждане на по-строги наказания против Иран , за да смекчат вероятните дейности от страна на Израел.

Припомняме, Дейвид Камерън уточни, че към този момент е явно, че Израел възнамерява да отвърне на ударите , които Техеран нанесе в събота в отговор на.

, бяха свалени най-вече от Израел и неговите съдружници и не предизвикаха смъртни случаи. Въпреки това от Иран настояват, че считат въпроса за завършен , само че ще отвърнат още веднъж, в случай че Израел го направи.
 Армията на Иран е подготвена за всевъзможни офанзиви на Израел
Армията на Иран е подготвена за всевъзможни офанзиви на Израел

Техеран дава обещание сериозен отговор на израелско нападение
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР