Искам да спомена, че всички виждате, че България се събуди.

...
Искам да спомена, че всички виждате, че България се събуди.
Коментари Харесай

Президентът коментира оставките и новите назначения в Правителството

 " Искам да загатна, че всички виждате, че България се разсъни. Това съобщи президентът Румен Радев от Велико Търново в първи коментар за държавните промени. Президентът и военният министър Красимир Каракачанов са тук за производството в първи офицерски чин на курсантите от новия випуск на военното учебно заведение. Държавният глава цитира в коментара си националния стихотворец Иван Вазов: 

" И в няколко дни скрито и бавно народът порасте на няколко века! " " Мисля, че претърпяваме филтриране, тъй като след години на неистини и оскърбление, българите са подготвени да изричат истината с кураж и достолепие. Изходът е един - оставка на държавното управление, на основния прокурор и предварителни избори ", счита Радев.

Рокадите в кабинета са опит за печелене на време съгласно Румен Радев.  " Най-страшно е, когато няма доверие в ръководството ", сподели той.  Той не пожела да разяснява известието на ДАНС, че Пламен Уузнов е желал достъп до класифицирана информация. 

" Трябва по този начин да създадем, че да имаме ръководство, чиито главен приоритет да бъде сигурността и благоденствието на българския народ, а не ползите на бизнес кръгове ", сподели той.  " Вземам страната на хората и желая да видя ръководство, което да постанова и да е образец за съблюдаване на Конституцията, а не да я погазва. То би трябвало да ни интегрира в Европа, а не да ни отдалечава от нея ", сподели той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР