„Искам да си призная, да бъда честен и брутално откровен

...
„Искам да си призная, да бъда честен и брутално откровен
Коментари Харесай

Слави Трифонов към Бойко Рашков: Аз съм мафиот, арестувайте ме

„ Искам да си призная, да бъда почтен и брутално прям - аз съм мафиот. Такава е истината. Участвал съм пред очите ви в няколко мафиотски организации - “Ку-ку”, “Каналето”, “Хъшове”, “Шоуто на Слави”, написа в пост във Facebook водачът на Има Такъв Народ Слави Трифонов.
"Вие сте очевидци на мръсните пари, които взимах по замърсен метод от Българска национална телевизия, от телевизия “7 дни”, от bTV, а сега взимам от себе си. Това последното е върхът на корупцията - аз съм мафиот, който самичък си заплаща, тъй като самичък се изнудва и самичък рекетира себе си. Правя това самопризнание, тъй като прелестно осъзнах, че не мога да се скрия “, декларира Трифонов.
"Затова се обръщам към вътрешния министър в оставка Бойко Рашков. Г-н министър в оставка, доказателства за това, че аз съм мафиот, имат всички български жители, Google, Уикипедия, само че най-много министър-председателят в оставка Кирил Петков и представителят на кабинета Лена Бориславова. Моля, извикайте на разпит посочените от мен лица, с цел да съберете доказателства и по-късно по смисъла на закона да дойдете и да ме арестувате “, написа Слави Трифонов.
„ Г-н Рашков, съгласете се, че и без да сте началник на КПКОНПИ, като министър на вътрешните работи имате задоволително власт да ме разкриете, арестувате и унищожите. Г-н Рашков, аз не се майтапя, сериозен съм като некролог. Не може непрестанно да има изказвания, че аз съм мафиот, а Вие да не вършиме нищо. Това стартира да става съмнително, ще вземат да ме обвинят във връзки с “Продължаваме Промяната”. Затова ме арестувайте най-малко за 24 часа “, обръща се към Бойко Рашков водачът на Има Такъв Народ.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР