Искам да си представите пустиня, която се простира докъдето очите

...
Искам да си представите пустиня, която се простира докъдето очите
Коментари Харесай

Само За 5 Минути: Променете Целия Си Живот! С Този Безценен Трик Ще Постигнете Дълбока Връзка С Всеки!

Искам да си визиите пустиня, която се простира докъдето очите ви могат да видят. В тази пустиян има кубче.

Първата ви задача е да опишете кубчето. Как наподобява? Колко огромно е? От какво е направено? Къде тъкмо се намира?

Тук няма правилни отговори, единствено вашите отговори. Отделете миг преди да продължите - детайлите са значими.

Докато гледате пустинята и вашето кубче, забелязвате, че има и стълба. Втората ви задача е (има единствено пет задачи) да опишете стълбата.

От какво е направена? Колко е огромна? Къде е, по отношение на кубчето?

Сега си представете, че има и кон (Да, кон. Не съм казвал, че в тази пустиня логиката е постоянно срещано събитие.). Третата ви задача е да опишете коня. Най-важното е: къде е коня и какво прави? Къде отива, в случай че отива някъде?

Почти стигнахме. В сцената зад вас има цветя. Вашата предпоследна задача е да ги опишете. Колко са? Как наподобяват?

Къде са, по отношение на коня, кубчето, стълбата и пясъка?

Последен въпрос. В пустинята има стихия. Опишете бурята. Какъв тип стихия е? Близо или надалеч е? В каква посока се движи? Афектира ли по някакъв метод коня, цветята, кубчето и стълбата?

Ако сте играли дотук ви е било занимателно. Ако не сте би трябвало да ви предупредя - идната част ще унищожи уменията и опциите ви да играете тази игра още веднъж! Ако не желаете да разрушите това върнете се, върнете се в този момент.

Повярвайте ми.

Готови? Няма връщане обратно.

Кубчето сте вие.

Размерът му е вашето его - огромно кубче значи, че сте доста уверени в себе си, а маркото, че сте несигурни.

Вертикалното разположение на кубчето значи какъв брой земен човек сте. Почивате на пясъка? Най-вероятно сте много покрай хубавичко земя. Летите в небето? Главата ви е в облаците.

Материала, от който е направено кубчето приказва какъв брой сте отворен. По-прозрачни кубчета приказват за по-прозрачни и отворени хора. Непрозрачните кубчета са на хора, чийто съзнания са по-затворени. Кубчето е нажежено или лъщи? Значи сте положителна натура, която се стреми да повдигне духа на другите. Кубчето е гранитно? Значи постоянно сте в отбранителна позиция и сте издръжлив.

Номера тук е, че когато ви накарат да опишете празно и нереално нещо като кубче, вашето схващане проектира личната си еднаквост върху него. Този номер е остарял като света, само че следва да стане по-интересно.

Стълбата съставлява вашите другари.

Вашите другари опират ли се на кубчето? Значи зависят от вас, значи сте близки. Стълбата нежна или здрава е? Висока или къса? Води ли до вътрешността на кубчето? Или пък е поставена на една страна, лежешком ненужна на пясъка? Вече би трябвало да си вършиме личните заключения от това.

Коня е вашият съвършен сътрудник.

Видът на коня разкрива какво търсите в един сътрудник. Някои хора виждат спокоен кафяв работен кон, други ослепителен пегас или еднорог. Направете от тези хора каквото си прецените.

Търка ли нежно муцуната си в кубчето, коня или се пробва да отхапе парче от него? Далеч ли е от кубчето или си отива? Това може да съставлява актуалният ви сътрудник, мечтаният ви сътрудник, само че резултатите нормално са комбинация от тези разновидности и са много занимателни.

Броя на цветята се отнася до това какъв брой можете да си визиите, че имате. Някои хора виждат единствено едно самотно цветче, други виждат цъфнала градина, която покрива кубчето и пустинята към него (Момчета, внимавайте с тези).

Цвета и жизнеността на цветята приказват за здравето и просперитета. Разположението им и по-специално по отношение на кубчето за разнообразни забавни връзки. Веднъж срещнах жена, чийто кон ядеше цветята й.

Най-сетне, бурята съставлява опасност.

Това приказва за актуалното положение на индивида и по какъв начин той възприема риска за живота си. Някой може да вижда далечна стихия в края на хоризонта. Други пък може да виждат себе си в средата на един мълниеносен апокалипсис и по какъв начин градушка с размерите на топки за тенис пробива кубчето им или наранява коня. Има много огромна възможност тези хора да са претърпяли някакви сериозна контузия в живота си.

Дали всичко това е тъкмо? Разбира се, че не. Едва ли има къде да прочетете научни проучвания и монографии относто " коня и стълбата ". Това е игра, въпреки и оживяла под разнообразни форми хиляди години.

Но в случай че играете бих ви насърчил да опитате и с други хора - ще откриете, че играта може да е извънредно достоверна. Може да има доста аргументи: наподобява хората проектират себе си върху нереални обекти като кубчето, а афекциите си върху животни. Грижата ни за цветята прилича тази за децата, а бурята е сигнал за естествено злополучие, което ускорява безпокойството ни. Що се отнася до стълбата, то ясно е, че тя е помощно средство.

Може би всичко това е просто пожелателна психо-алабалистика.

Но от опит ви споделям, че е ужасно средство за опознаването на други хора. За пет минутки ще можете да обсъдите характера, приятелите, любовните връзки, децата, страховете и фантазиите на другият човек.

Той ще ви запомни сигурно, а вие може би ще се посмеете сърдечно./BRADVA.BG
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР