Искам да се видя като булка, категорична е изпълнителката, която

...
Искам да се видя като булка, категорична е изпълнителката, която
Коментари Харесай

Камелия вдига сватба: Искам да се видя като булка!

" Искам да се видя като младоженка ", безапелационна е изпълнителката, която получила предлагането на Бъдни вечер

Фолкпевицата Камелия подвига женитба!

Това за пръв път призна пред " България Днес " изпълнителката на безконечния шлагер " Луда по тебе ".

" Имам предпочитание за сватбено празненство! С Цветин сключихме брак преди 7 години, само че поради разнообразни условия като пандемията, която ни скапе проектите, към момента не съм се виждала като младоженка. Тепърва престои да организираме сватбата си ", описа детайлно пред вестника огън момичето на родния попфолк.

Изпълнителката на " Залезът и зората " към този момент 25 години е един до друг с гвардееца Цветин. От 7 години те публично са брачен партньор и брачна половинка. Пред медията ни Камелия показа, че любовта им е била от пръв взор и е съумяла да устои на всички инциденти и тествания във времето.

" Нашата обич се роди в родния ми град Чипровци. Влюбихме се от пръв взор и станахме гаджета малко преди Цветин да влезе в казармата и да стане гвардеец. За наслада, казармата тогава беше една година. Помня, че чаках с боязън отпуските му и да се завърне за непрекъснато. През годините имахме доста инциденти, даже и разлъка, след която осъзнахме, че не можем един без различен. Тази разлъка беше колкото неприятна, толкоз и поучителна за нас като двойка. За всички тези години сме имали и хубави, и неприятни моменти, само че това са живите хора във връзка ", описа певицата.

Като най-хубавия си миг Камелия дефинира всяко утро, в което се разсънва до брачна половинка си. Радва се на това, че те са почтени и открити един към различен. Заедно взимат всички житейски решения и се стараят да реализират единодушие за всеки значим въпрос.

" За мен тайната на фамилното благополучие се крие в доверието. Това да можеш да се разкриеш подобен, какъвто си, пред обичания си човек, без маски, фалш и суетност. Да можеш да споделиш щастието и тъгата си. Когато ти си този, който си - даже и леките разлики се напасват. Всички двойки са разнообразни, само че това са най-важните фактори за съществуването на една връзка ", сподели още Камелия, която е носителка на купите " Мис Чипровци " и " Мис Монтана ".

По мотив това дали ревността има място във връзката им, Камелия бе безапелационна, че такова възприятие сред тях няма.

" Между нас няма и капка ревнивост ! Когато двама души са толкоз близки, колкото сме ние, сходни усеща не съществуват. Ако взаимоотношенията сред двама влюбени са сполучливи, почтени и споделени, ревността я няма. Такива отрицателни страсти се появяват, когато единият се пробва да се постанова, да управлява или да лъже другия. При нас всичко е откровено ", показа за край Камелия и разкри по кое време е получила предлагането от Цветин.

" Получих предлагането си за брак на един от най-светлите празници - Бъдни вечер. Случи се в фамилна атмосфера ", показа пред " България Днес " Камелия.

Русокосата хала споделя още, че до момента в който е седяла на фамилната им софра в уютна и сантиментална конюнктура, са пуснали обичаната ария на двойката - " Супермен " на Дино Мерлин и Желко Йоксимович. Обстановката била доста уютна и сантиментална.

" В този миг Цветин падна на колене, в ръката си държеше диамантен пръстен и ме помоли да стана негова брачна половинка. Аз бях доста щастлива и незабавно одобрих. Още вардя и боготворя годежния си пръстен, макар че рядко го нося ", спомни си с трогване Камелия.

Засега не е ясно по кое време тъкмо ще е сватбата, тъй като няма планувана дата. Самата певица споделя, че това може да стане когато и да е, тъй като Камелия обичала да работи импулсивно.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР