Искам да се извиня на учителите, ако те са се

...
Искам да се извиня на учителите, ако те са се
Коментари Харесай

Асен Василев: Извинявам се на учителите. Репликата за чорапогащниците не беше към тях - Политика

" Искам да се извиня на учителите, в случай че те са се почувствали наранени. Но истината е, че прекомерно дълго време българското обучение и българските учители бяха финален приоритет на тази страна. Спомняме си срамните си подиуми със седянките, спомняме си срамните подиуми, когато българските учители бяха оставени на минимални заплати. "

Това съобщи пред Българска национална телевизия съпредседателят на " Продължаваме промяната " Асен Василев. Извинението е във връзка репликата му в изявление за bTV на 15 февруари: " Когато оставиш учителите да вървят с чорапогащници с дупки, както имахме 10 години подобен интервал, обикновено е да нямаме естествени учители в учебните заведения и в този момент занапред да би трябвало да навлизат нови фрагменти ".

Това не го подсетих на учителите, това го подсетих на политиците, които в този момент с удължителния закон за бюджета отхвърлиха да гласоподават нашето предложение заплатите да останат 125% от междинната заплата и замразиха приходите на учителите, сподели през днешния ден пред Българска национална телевизия Василев.

Истината е, че в случай че не се погрижим за учителите, няма да има работна ръка в бъдеще и това в действителност ще докара до банкрут на страната, съобщи съпредседателят на " Продължаваме промяната ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР