Искам да се извиня на избирателите ни за това, че

...
Искам да се извиня на избирателите ни за това, че
Коментари Харесай

На следващите избори БСП ще се бори за влизане в НС: Костадинов

" Искам да се извиня на гласоподавателите ни за това, че сме създали такава неверна преценка във връзка с Елена Гунчева ". Това сподели водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов от Народното събрание.

" Фактите, че Гунчева разгласи решението си 3 часа, откакто беше взето това за повдигане на ветото за Северна Македония в Комисията за външна политика, опитът да се сътвори скандал в деня, в който се обсъждаше ветото и че не пристигна да гласоподава на вота на съмнение - са задоволително ясни и показателни за същинските аргументи по отношение на напускането й ", счита Костадинов.

" Кой има интерес от това да се появи един изживял катарзис народен представител, който стартира да мисли какъв брой е потребно да се поддържа това държавно управление? Естествено, че този, който ръководи ”, добави водачът на партията.

" Дори да приемем, че успее по някакъв метод да провокира един финансов или честен катарзис в други депутати в Народното събрание, можете ли да си представяте каква мъка ще бъде това за българския парламент и народ? Това е засегнатост и плюнка в лицето на България. Помните ли времето, когато страната ни се управляваше от болшинството на Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия, което се крепеше на един златен пръст. Това ли би трябвало още веднъж да претърпяваме? Агония след мъка ”, съобщи Костадинов.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР