„Искам да се извиня на избирателите ни за това, че

...
„Искам да се извиня на избирателите ни за това, че
Коментари Харесай

Костадинов: Извинявам се на избирателите, че сбъркахме с Гунчева

„ Искам да се извиня на гласоподавателите ни за това, че сме създали такава неверна преценка във връзка с Елена Гунчева “.

Това сподели пред публицисти в Народното събрание водачът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов.

„ Фактът, че Гунчева разгласи решението си 3 часа, откакто беше взето решението за повдигане на ветото за Северна Македония в Комисията за външна политика, опитът да се сътвори скандал в деня, в който се обсъждаше ветото и фактът, че не пристигна да гласоподава на вота на съмнение - тези неща са задоволително ясни и показателни за същинските аргументи по отношение на вземането на това нейно решение, счита Костадинов.

„ Кой има интерес от това да се появи един изживял катарзис народен представител, който стартира да мисли какъв брой е потребно да се поддържа това държавно управление? Естествено, че този, който управлява”, добави водачът на партията.

По-рано през днешния ден депутатката от Елена Гунчева съобщи, че ще. Така тя ще остане като самостоятелен депутат. Гунчева е подала заявление, с което отдръпва напускането си. Същевременно тя е поискала към този момент да не е част от партията на Костадин Костадинов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР