Искам да съм загрижен, искам да съм благ. Но вижте

...
Искам да съм загрижен, искам да съм благ. Но вижте
Коментари Харесай

Борисов от Стара Загора: Искам да съм благ, но този момент 1 кг жито не са купили

Искам да съм угрижен, желая да съм мил. Но вижте – по автомагистралите няма мантинели, година и нещо – една лъжица асфалт не е поставена. Но уважаемите медии не вървят да снимат. А ни споделят, че се заяждаме. Но до този миг 1 кг жито не са купили. Аз не се заяждам, само че това беше страховит пиар преди няколко месеца.

Това сподели Бойко Борисов в Стара Загора на среща Младежката организация на ГЕРБ.

Бойко Борисов не спести упреците си към " изчегъртаните " от новото ръководство специалисти и експерти от ГЕРБ - " рядко образовани, дисциплинирани хора, а " прегрешението " им бе, че вършат положителни неща ".

" По същия метод разрушават инфраструктурата, образованието, нововъведенията... Пътят до Белград щяхме да го открием до Нова година. Сега е рисков. Най-сложната права - мостът на Драгоман, пробихме скалите. Сега трябваше да асфалтират и да маркират. И това пропадна. Но да не излезе, че се заяждам. Те към този момент нищо не могат да създадат. Те изгубиха година и половина златно време ", разяснява водачът на ГЕРБ.

" Те желаят да принизят дебата на " битов сюжет ". Защото нямат причини ", означи той.

" 16 или 20 хиляди години човечеството е употребило коня за главно транспортно средство - дали да го язди, дали с колесница, дали с каруца. За 135 години самите виждате какво се е случило в автомобилния отрасъл. Сега в идващите 1-2-3 години ми се вижда, че колите ще подхвръкват по автомагистралите като по мини. Ние имаме страхотни професори, доценти, които в случай че се активизират с млада сила и опит, ще създадем доста. Не единствено с индустриалните паркове, а с образованието и образованието ", разяснява още той.

" Държавните разноски на България излизат отвън надзор. Казва го Европейска комисия. Не Бойко Борисов. " Извън надзор "! Енергийната рецесия - някои от ограниченията, които страната финансира, не са таргетирани. " Таргет " значи цел. Това значи, че желаят да дадат 25 ст. за 50 литра бензин - някаква мярка, която никой не знае по какъв начин ще стане и кои джобове ще изпълни. Грижливо водещите на утринните съботно-неделни излъчвания приказват за " ограниченията на държавното управление ", само че без един въпрос да зададат - по какъв начин това ще стане. " Таргетиране " значи - да кажеш за бедните какви разноски ще има. Не са равни всичките.- На софиянци ще им помогнем с парното, а на тези в крайните квартали, където няма парно, няма да им оказваме помощ. Защо?! Къде е логиката?! Но такива въпроси няма. Това " щяло да стане един ден, когато се актуализира бюджетът ". Но това не им пречи да приказват за техните " ограничения " ", означи Борисов.

Той посочи, че за разлика от другите рецесии, България има преимущество в тази - тъй като енергоизточниците са български: " Хората от ГЕРБ обаче споделят - при нашия водач Борисов това нямаше да се случи, той можеше да мръдне цената на тока с половин-един лев. Това щеше да подсигурява и цените ".

Лидерът на ГЕРБ посочи, че " данъкоплатците ще поемат комисионните на тези, които ще докарат газ ": " Но какво ще вършим юли, август, септември? Трябват ни 20 кораба. До края на годината би трябвало да си подготвил различните снабдители. Отиваш до Египет и Катар, до Гърция и Турция - гарантираш си бизнеса и тогава чак казваш на " Газпром ": " Довиждане ". Това ни тревожи. При нас нито газът щеше да се вдигне, нито токът, нито щеше да има такава фрапантна инфлация Намаляването на ДДС-то няма да им донесе нищо друго, с изключение на по-малко доходи. Сега същото е с хляба. Излизат с едни гръмки приказки - по какъв начин за хората щяло да има самун. Само че хората са мислещи. А ние сме и обществени хора - има по-бедни, такива, които не са учили.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР