Искам да съм ясна. Възраждане отказаха да внесем вот на

...
Искам да съм ясна. Възраждане отказаха да внесем вот на
Коментари Харесай

Нинова: Възраждане отказаха да внесем вот на недоверие за национална сигурност и отбрана

" Искам да съм ясна. " Възраждане " отхвърлиха да внесем избор на съмнение за национална сигурност и защита, както в този момент, по този начин и по време на балотажите за кмет. Явно Тагарев им харесва. Или си вършат други политически сметки. Официалният мотив беше, че не е добре да се прави избор по време на предизборна акция.

Само да напомня, че инициираният от тях и подсилен от нас и " ИТН " избор за енергетика се организира по време на акцията. Така че, до каква степен са откровени претекстовете им, сами преценете. И никакви сделки да отлагаме не е имало. Просто без тях не се събират 48 подписа. Както и да го увъртат, е ясно - " Възраждане " крепят държавното управление. Както правеха и при основни гласувания в Народното събрание ". Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова на отговор на журналистически въпрос в Хасково, оповестиха от пресцентъра на партията.

Тя е на посещаване в региона, където поддържа претендента за кмет Николай Ставрев, листата за общински съветници на Българска социалистическа партия, претендентите за общините в региона и за обитаемоте места. На срещата участваха и претендентите на Българска социалистическа партия от Тополовград, Свиленград, Димитровград, Симеоновград, Любимец и Стамболово.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР