Искам да развием извънкласните дейности, както аз ги помня от

...
Искам да развием извънкласните дейности, както аз ги помня от
Коментари Харесай

Николай Денков иска да развиваме извънкласните дейности

„ Искам да развием извънкласните действия, както аз ги помня от моето детство. Всяко дете можеше да избере повече от две действия, които са му забавни. Ние нямаме никаква материална база, с цел да създадем тази промяна, по тази причина продължихме това, което беше почнал Вълчев със стент кабинетите “. Това разяснява министърът на образованието Николай Денков.

Логическото мислене е единственото, което се обрисува, като недостиг в системата, означи той.

„ На нас ни трябват учители, които да знаят какво да вършат в тези кабинети, както в час по този начин и в извънкласна активност. Трите районни стент центъра ще бъдат мястото, където учителите ще минават за подготовка и ще бъдат подготвени. Това, което се обрисува, като недостиг на образованието е неналичието на разбирането, че всяко деяние има следствие. Това, което назоваваме разумно мислене не е единствено част от математиката, само че и от до момента с природата. В тази среда е част от развиването на целия светоглед на децата. Най-общо казано ние намираме основаването на тази среда, като извънредно скъпа за всяко дете “ добави той.

Учителските заплати са вдигнати приблизително с 12.3%

„ В бюджета бяха планувани средства, които помогнаха. Освен увеличението на средствата за заплата на учителите, с 12.3% % приблизително нарастване за всички учители. Ние за първи път от доста време увеличихме с 40 милиона лв. средствата за поддръжката на системата “, изясни Денков.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР