Искам да разкажа всички факти за момичето, което се появи

...
Искам да разкажа всички факти за момичето, което се появи
Коментари Харесай

Шефът на СДВР за битото момиче на протеста: Лекарите не са констатирали дори драскотина по нея

Искам да опиша всички обстоятелства за момичето, което се появи в няколко национални малките екрани, и разгласи, че е било ритано и бито от полицейски чиновници в корема, като те са ѝ обяснявали, че го вършат, с цел да няма деца. Веднага, както и в другите случаи, се самосезирах и назначих инспекция. 

Това съобщи шефът на Столична дирекция на вътрешните работи гл. комисар Любомир Николов, който бе изслушан в парламентарната комисия по вътрешна сигурност и публичен ред по отношение на полицейското принуждение по време на митинга на 16 ноември против управлението на БФС. 

" Иззел съм цялата документи по случая, тъй като момичето е било арестувано първо районно. Запознах се с материалите. Веднага след постъпването ѝ в първо районно същата е превозена до лечебно заведение, където са ѝ направени цялостни и обстойни прегледи за безусловно всичко, в това число и за кръв. Абсолютно всички органи на момичето са били прегледани и медиците не са установили даже и одраскване по нея. В протокола ѝ за персонален обиск сътрудниците са записали, че в нея са е открита маска за прикриване на лицето. Днес я чакаме в Столична дирекция на вътрешните работи, с цел да даде цялостни пояснения и да се установяват всички обстоятелства ", добави той. 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР