„Искам да призова всички да се включат утре в протеста

...
„Искам да призова всички да се включат утре в протеста
Коментари Харесай

ВСЕКИ ДЕН ПРОТЕСТИ СРЕЩУ РАДЕВ! Заведенията се включват към блокадата на синдикати и работодатели: Правителството се провали

„ Искам да прикани всички да се включат на следващия ден в митинга на работодателите, синдикатите и браншовите организации, свързани с цената на електрическата енергия “. Това съобщи по Нова ТВ Емил Коларов от Сдружението на заведенията в България.

Демонстрацията е планувана за 12 часа, вторник, пред постройката на Министерски съвет.

„ Нашата позиция по въпроса с ограниченията е ясна. Сега чакаме да забележим дали управляващите ще спазят обещанията си. Това, което важи за всички български жители, би трябвало да важи и за нас. Трябва да се съблюдават рестриктивните мерки и те да се съблюдават за всички. Не е редно човек, който няма здравен документ – да идва и да ме ревизира аз имам ли. Ние сме за въвеждане на зелени документи за всички”, разяснява Коларов.
свързани новини6135преди 36 минути35349преди 3 часа
Пламен Таушанов от Българска асоциация за протекция на пациентите остро разкритикува дейностите на служебния кабинет.

„ Правителството явно не можа да направи осведомителна акция, както другите страни. И през лятото, както хората се имунизираха, у нас се спеше много съществено. И в този момент се чудим за какво толкоз доста случаи, излиза информация по какъв начин на хората им се отхвърля да влизат в болница, което е незаконосъобразно, тъй като когато се появи незабавен пациент във всяко едно лечебно заведение, той следва да бъде прегледан. Това е нелегално да не бъде прегледан. Първо се преглежда, а след това се търси къде да бъде настаняван “, изясни специалистът по пациентски права.
свързани новини14330на 14.10.2021
„ Вариантът със зелен документ за визити тук-там, където се струпват доста хора, е по-удачен съгласно мен. Затягането на ограниченията е огромна абстракция. Преди година се затваряха цели градове – и какво от това. Заразата се популяризира. По-важното е, че България изостава с имунизацията “, съобщи той.

„ Трябва да се пригодим към потребностите на обществото и мнението на специалистите. Моето вътрешно разбиране е, че би трябвало да има зелен документ. Той е гаранция, че ще свалим до най-малко разпространяването на вируса”, съобщи от своя страна юрист Марин Марковски.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР