„Искам да прекарвам свободното си време с теб.“ Звучи романтично,

...
„Искам да прекарвам свободното си време с теб.“ Звучи романтично,
Коментари Харесай

Романтични женски фрази, които пречат на връзката

„ Искам да извозвам свободното си време с теб. “
Звучи сантиментално, само че и токсично и завладяващо. Това е една сантиментална фраза, която желаеме да чуем от половинката си. Но тя би трябвало да бъде сложена в граници. Всеки има потребност от своето време за себе си и персонално пространство. Романтичните изречения са хубаво нещо и всяка връзка се нуждае от тях, само че е значимо какво желание се крие зад думите. Вижте няколко, които могат да навредят на връзката ви.

„ Без теб не бих бил/а това, което съм. “
Това приказва за сериозен проблем със зависимостта от колегата, вашата към него или противоположното. Това значи, че единият от вас разчита прекалено много на другия, повече, в сравнение с би трябвало и че сте неспособни да функционирате без него. Това може да прозвучи много плашещо за другия или пък той може да се възползва от обстановката и да стартира да манипулира.

„ Ти си единственото нещо в живота ми, което ме прави същински щастлив/а. “
Тази сантиментална фраза също е огромен знак за взаимна взаимозависимост, показваща, че другият не може да откри щастието в себе си. Щастието стартира в нас самите. Ако не успеем да го създадем, не можем да чакаме никой различен да добави цвят в живота ни или пък да прибавим позитивни страсти в любовната си връзка.

„ Не съм подходящ/а за теб. “
Това може да се схваща по два метода. Не оценявате индивида до себе си и смятате, че заслужавате нещо по-добро или симптом на ниска самокритика. Поставяте другия или себе си на фундамент, което може да унищожи любовната ви връзка.

„ Ти си доста по-добър/ добра от някогашните ми. “
Никога не трябва гласно да съпоставяме сътрудниците си или да се оставяме да бъдем сравнявани. Всеки има своите мощни и слаби страни. Сравнението наранява, без значение дали нас ни демонстрират в позитивната страна, или ние другия. Миналото си е минало. Трябва да гледаме в сегашното.

„ Ако ме обичаш ще... “
Никога не трябва да се оставяме да бъдем принуждавани, манипулирани да вършим неща, които не желаеме. Същото важи и за нас. Опитвайки се да си играем с възприятията на другия и да се възползваме от тях, излагаме на риск връзката си. Любовта не е условна.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР