Искам да прегърна всеки от вас и да му благодаря

...
Искам да прегърна всеки от вас и да му благодаря
Коментари Харесай

Мария Шарапова се завърна с трисетова победа в Станфорд

" Искам да прегърна всеки от вас и да му благодаря за поддръжката! Това беше първият ми мач в Съединени американски щати отдавна, а тук е мястото, което е най-близко до дома ми. Посрещането беше необикновено ", съобщи Маша.

Мария Шарапова се завърна на корта с трисетова победа над американката Дженифър Брейди с 6-1, 4-6, 6-0 след два часа игра. Рускинята преодоля първата си съперничка на шампионата в университета Станфорд в Калифорния.

Мария взе участие с " уайлд карт ", само че като нищо може да вдигне купата в неделя. Най-високо сложена в шампионата е шампионката от Уимбълдън 2017 - испанката Гарбине Мугуруса. А №2 е чехкинята Петра Квитова.

Шарапова е в горната част на схемата и ще играе във втория кръг с украинката Лесия Цуренко. На четвъртфинал би се срещнала с американката Медисън Кийс, а на полуфинал с Гарбине Мугуруса.

 Мария Шарапова пропуща целия сезон на трева
Мария Шарапова пропуща целия сезон на трева

Контузията получена в Рим се оказа по-тежка от предстоящото

Мария се изкачва с ранглистата на УТА. След успеха си тя има към този момент 364 точки и е на 138-мо място. Ако завоюва шампионата в Станфорд тя ще бъде някъде към 80-то място.

 Снимка 306321
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР