Искам да поздравя всички жени и мъже със сини пагони.

...
Искам да поздравя всички жени и мъже със сини пагони.
Коментари Харесай

Радев определи дебатът Митрофанова като унизителен за политическия процес у нас

" Искам да поздравя всички дами и мъже със сини пагони. Българските Военновъздушни сили са образец за геройство и родолюбие. Съвесем не инцидентно в символ на респект към летците, нашите прародители слагат този монумент точно тук, на метри от Народното събрание ", това съобщи президентът Румен Радев пред публицисти, откакто взе присъединяване в честванията във връзка на професионалния празник на авиацията.

" Вие по какъв начин оферирате да охраняваме небето си? ", това съобщи президентът по отношение на предлагането за закупуването на нови самолети " Грипен ".

Той акцентира, че скоро не се чака ексадрилата Ф-16, а МиГ-овете следващата година ще бъдат приземени.

" Ако получим изгодини оферти, ще бъде образувано предложение за капиталов разход, което е отговорност на Народното събрание ", акцентира Радев.

" Това са пълномощия напълно на Народното събрание. Унизително е политическият развой на България да бъде зависещ дали дипломат да участва или да не участва на откриването на Народното събрание ", сподели той по тематиката с поканата към Елеонора Митрофанова да участва на откриването на Народното събрание.

Той съобщи, че партиите се надпреварват коя по-бързо да не помни проблемите на хората, свързани с рецесията с енергоносителите и високите цени.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР