Искам да поздравя всички българи с празника. Показали сме, че

...
Искам да поздравя всички българи с празника. Показали сме, че
Коментари Харесай

Манолова: Очаквам и тази кампания да бъде за обединение

Искам да поздравя всички българи с празника. Показали сме, че когато сме дружно, без значение кой стои против нас, можем да го победим, съобщи претендентът за кмет на София Мая Манолова пред публицисти преди регистрацията на кандидатурата й в Общинската изборна комисия.

Очаквам и тази акция да бъде за обединяване на българските жители, на столичани, добави тя.

На въпрос дали ще схване платформата на Българска социалистическа партия, Манолова отговори: " Денят на Съединението е основен и знаков за България. Този акт е плод на една сантиментална фантазия и блян на българите. Едно доказателство, че когато сме дружно, когато сме обединени съумяваме. Мисля, че в нашето съвремие, във времето, в което живеем още повече би трябвало да се борим за свободата. Трябва да го вършим дружно. Днес не е ден, в който да бъдат коментирани партии и няма да го създадем ".

Във връзка с изказванията на премиера Бойко Борисов, че той е измежду хората, които най-вече са ѝ помагали, Манолова сбито съобщи: " Кампанията следва. Ще дава отговор на безусловно всеки въпрос на медия ".

„ Ще одобряваме дарения, дребни дарения от жители. Отказваме се да се възползваме от опцията за поддръжка от корпорации и от компании, ще одобряваме само и единствено дарения от жители, защото зад мен като цивилен претендент стоят жителите, а не олигарси или компании, ще разгадавам на жителите ", съобщи претендентът за столичен кмет.

Тя уточни, че от дълго време е предизвестила, че акцията е мръсна. „ Но през днешния ден желая да поздравя всички българи с празника. Показали сме, че когато сме дружно без значение кой стои против нас, че можем да го победим ", разяснява Манолова и въпреки всичко изрази вяра за обединяване на българските жители, на столичани и на една „ феър плей " борба за София.

Мая Манолова заяви, че в събота в Южен парк ще чака всички, които желаят да се включат в акцията ѝ за претендент кмет. Подписите ще се събират от 12 часа, а по-късно през днешния ден, тя ще разгласи на уеб страницата на Инициативния комитет и банковата сметка, посредством която ще се набират дарения.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР