Искам да поздравя всички българи с празника. Показали сме, че

...
Искам да поздравя всички българи с празника. Показали сме, че
Коментари Харесай

Манолова: Очаквам и тази кампания да бъде за обединение

Искам да поздравя всички българи с празника. Показали сме, че когато сме дружно, без значение кой стои против нас можем да го победим, съобщи претендентът за кмет на София Мая Манолова пред публицисти преди регистрацията на кандидатурата й в Общинската изборна комисия.
 БГНЕС

Очаквам и тази акция да бъде за обединяване на българските жители, на столичани, добави тя.
 БГНЕС

На въпрос дали ще схване платформата на Българска социалистическа партия, Манолова отговори: " Денят на Съединението е основен и знаков за България. Този акт е плод на една сантиментална фантазия и блян на българите. Едно доказателство, че когато сме дружно, когато сме обединени съумяваме. Мисля, че в нашето съвремие, във времето, в което живеем още повече би трябвало да се борим за свободата. Трябва да го вършим дружно. Днес не е ден, в който да бъдат коментирани партии и няма да го създадем ".-->
 БГНЕС

Във връзка с изказванията на премиера Бойко Борисов, че той е измежду хората, които най-вече са ѝ помагали, Манолова уточни, че през днешния ден няма да разяснява партии. " Кампанията следва. Ще дава отговор на безусловно всеки въпрос на медия ", добави още Манолова.
 БГНЕС
Ще одобряваме дарения от жители. Отказваме да се възползваме от дарения от корпорации, уточни претендентът за кмет.
 БГНЕС
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР