Искам да поздравя Възраждане, ПП-ДБ и БСП за новата коалиция

...
Искам да поздравя Възраждане, ПП-ДБ и БСП за новата коалиция
Коментари Харесай

Борисов бесен: Лицемери! Честито на новата коалиция ППДБ, Възраждане, БСП и ИТН!

Искам да поздравя " Възраждане ", ПП-ДБ и Българска социалистическа партия за новата коалиция с Има Такъв Народ. Това ни улеснява доста, че повече няма да има въпроси нито за Движение за права и свободи, нито за Политическа партия, нитоза сглобки. Мисля, че най-малко още 5-6 служебни държавни управления ще се изредят още ".Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в коридорите на Народното събрание.

" Ще срещна всички евроатлантически сътрудници през днешния ден, с цел да стане ясно за какво България употребяваме единствено съветски газ, единствено съветски нефт. Защо, за какво, за какво, сподели още той, съобщи БЛИЦ.

" Ето мотивитена господин Петков за свалянето на Росен Желязков. Той нападна, че е нарушил правилника по член 48, алинея 5. Вижте какво има в него. ", уточни Борисов и изчете какво гласи този закон.

" Тези лицемери, аз няма да ги назовавам по различен метод ", ядоса се Борисов. Той избори и другите претекстове за отстраняването на шефа на Народно събрание.

Снимки: Георги КОЛЕВ, БЛИЦ

" Росен Желязков го одобриха на крайници в Народното събрание в Украйна. Срам за сътрудниците от Политическа партия. Срам, още повече, че те през вчерашния ден не поддържаха на комисия пенсиите на репресираните, избити по лагерите. Вече си изяснявам и Терзиев на Държавна сигурност, и Модев ", продължи Борисов.

" Росен Желязков ще пада, тъй като има план за предложение на нова помощ за Украйна, закона за Съдебната власт, за постройка на Конституционния съд, за домашното принуждение. Росен Желязков е отговорен, че ги е вкарал да се гледат бързо тези точки.

Росен Желязко е отговорен, че е вкарал тези този закон за домашното принуждение да се гледа по-бързо ", даде още за образец Борисов.

" Така, че честито на новата коалиция, за която желая повече да спрете да ме питате. Честито на " Възраждане ", честито на сътрудниците от Има Такъв Народ, всичките им приказки против Политическа партия в зала ги видяхме. Ние се отървахме от Политическа партия. Честито и на ПП-ДБ, че си откриха нови сътрудници. Ние ще бъдем една почтена съпротива, надяваме се народът да види в сенките какво прави и да ни подреди по този начин, че сходно освен това да не се случва ", сподели още водачът на ГЕРБ.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР