Искам да поздравя колегите от Възраждане, ПП-ДБ, БСП и ИТН

...
Искам да поздравя колегите от Възраждане, ПП-ДБ, БСП и ИТН
Коментари Харесай

Борисов: Ние се отървахме от ПП. Честито на новата колация ПП–ДБ, „Възраждане“, БСП и ИТН

Искам да поздравя сътрудниците от " Възраждане ", ПП-ДБ, Българска социалистическа партия и Има Такъв Народ за новата коалиция. Те ме улесняват доста, тъй като повече няма да има въпроси нито за Движение за права и свободи, нито за Политическа партия, нито за сглобки. Мисля, че най-малко още 5-6 служебни държавни управления ще се изредят, само че ще направя нещо - ще срещна всички евроатлантически сътрудници през днешния ден, с цел да може да стане ясно за какво употребяваме поради тези хора единствено съветски газ и нефт. Това съобщи пред публицисти в коридорите на Народното събрание водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Той изброи мотивите на ПП-ДБ да изискат предварително освобождение на ръководителя на Народното събрание Росен Желязков.

" Г-н Петков нападна Росен Желязков, че е нарушил правилника по член 48 алинея 5 - Проект на решение по отношение на нуждата от даване на нова постройка на Конституционния съд, Проект на решение за изменение и допълнение за активността на Народно събрание, Закон за правосъдната власт. Точка 4 е Законопроект за изменение и допълнение на закон за надзор по използване на ограничаващи ограничения във връзка дейностите на Русия, дестабилизиращи ситуацията в Украйна. Затова Росен Желязков го одобриха на крайници в украинския парламент - срам за сътрудниците от Демократична България. Още по-голям позор, че през вчерашния ден на комисии те не поддържаха да има пенсии за репресираните. Голям позор. И към този момент си изяснявам всичко. Проект на решение за даване на спомагателна военнотехническа помощ на Украйна - по тази причина ще пада Росен Желязков. Той, в случай че е, незабавно би трябвало да си тръгне самичък, да не ги чака тази нова сглобка ", безапелационен бе той.

Лидерът на ГЕРБ честити на " Възраждане " коалирането на " Продължаваме промяната ".

" Честито на " Възраждане ", ние се отървахме от Политическа партия. Честито и на сътрудниците от " ИТН ". Всичките им приказки против Политическа партия ги видяхме в зала към този момент. Разбира се, на Политическа партия и Демократична България, които си откриха нови сътрудници. Ние ще бъдем една почтена съпротива, само че се надявам в този момент към този момент народът да види всеки какво прави и да ни подреди по този начин, че сходно нещо да не се случва ", заключи Борисов. 

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР