Искам да постигна нещо, което никой не е постигал досега

...
Искам да постигна нещо, което никой не е постигал досега
Коментари Харесай

Марешки срази Лора Крумова: Искам да постигна нещо, което никой не е постигал досега в живота си !

Искам да реализира нещо, което никой не е реализирал до момента в живота си - да влезе мажоритарно в българския парламент. Това съобщи в ефира на Нова телевизия и предаването " На фокус " бизнесменът Веселин Марешки.

Марешки се появи с плетен пуловер пред Лора Крумова, на който имаше изобразена глава на тигър. 

" Този тигър инцидентно ли е на гърдите ви или поради мен ", запита незабавно водещата.

" Не желая да дяволувам по този обикновен метод. Искам амнистия, в случай че съм обидил някой българин ", сподели в отговор той.

Лора също игриво изиска амнистия от Марешки, за всичко, което се случи по времето на този диалог, който им следва.

" Помолиха ме да се върна в политиката. Първо, тъй като съм на страната от болшинството от хората, които не харесват депутатите и по тази причина не гласоподават. Второ - доста мои другари ми споделиха, че са нямало да гласоподават, тъй като нямало за кого, а в случай че се кандидатирам, ще имат за кого. Трето - нашите народни представители по този начин са извратили закона, че действително никой до момента не е могъл да стане мажоритарно депутат. Искам да направя нещо, което никой не е правил ", сподели Марешки, представен от Блиц.

" Един от тези другари беше безжалостен почитател на Борисов и ГЕРБ. Сега за първи път не желае да гласоподава ", добави той.

Марешки мисли да се кандидатира като самостоятелен представител.

" Това никой не го е реализирал, желая аз да съм първият ", сподели той.

" Не приказваме за сценаристите на Слави, които никой не ги познава. Дори Слави не смее да се яви като мажоритарен. Имам още седмица да си помисля ", сподели още той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР