Искам да поставя сериозен въпрос, който касае моите съграждани от

...
Искам да поставя сериозен въпрос, който касае моите съграждани от
Коментари Харесай

Милен Михов за афганистанците: Настояваме за пълно разследване на случая и наказание за виновниците

Искам да слага сериозен въпрос, който касае моите съграждани от Велико Търново. Вчера беше открита огромна група афганистанци в района на Лясковец и Горна Оряховица. По същото време бе хваната друга група в Омурташко. Хората са обезпокоени по какъв начин един взвод от афганистанци се разхожда под прозорците на жителите на Горна Оряховица. Ако се бяха объркали дали нямаше да стигнат до Царевец.

Това запита по Българска национална телевизия претендентът за президент и лидер на листата във Велико Търново доцент доктор Милен Михов.

Приветстваме, че господин Рашков се занимава с световни въпроси като защитата на Гешев, автомагистралите, организацията на изборите, само че дано слезем малко на земята. Затова питаме - по какъв начин по този начин тези афганистанци са в центъра на България. Настояваме за цялостно следствие по кое време, къде са минали, както и кои от гранична полиция са го проспали това. Пълно изясняване на случая и наказване за виновниците. Питаме има ли свързани хора от службите или гранична полиция по отношение на този трафик на бежанци, съобщи Михов и добави:

Как по този начин тези млади, прави мъже, които никак не наподобяват на харвардски ученици, са в центъра на България?

Правителството има опит, сили и средства да се оправи с мигрантската рецесия. Нашата граница е наша отговорност, акцентира Михов, като настоя да бъдат затворени мигрантските центрове.

В предходни години, когато господин Каракачанов изпращаше военните на границата - бе дейно. От септември и август държавното управление декларира, че са подготвени да разположат военни по границата. Ние от Вътрешна македонска революционна организация настояваме да бъдат взети ограничения да бъдат изпратени сили по границата, безапелационен е Михов.

А в случай че някой каже, че няма пари, ще напомня, че едни млади мъже, носещи смяната, споделиха, че са спрели корупцията и има пари в държавната хазна, добави още той.

В науката има принцип - в случай че не променяме изискванията на опита, няма да получим различен резултат. Затова Вътрешна македонска революционна организация дава поръчка за присъединяване в Народното събрание, тъй като сме носители на единодушието, разговора - в интерес на всички жители. Той уточни, че акцията демонстрира два разнообразни метода - партиите на статуквото или на смяната, които употребяват политическата измама, крайните, които пълзят към Народното събрание, и Вътрешна македонска революционна организация, която приказва истината и единствено истината.

Михов акцентира, че хората ще схванат какво са създали от Вътрешна македонска революционна организация. Избори 2в1 от време на време е добре, а от време на време се получава и разминаване, само че е плод на безотговорността на политическите партии. Шест пъти избягаха от отговорността да сформират държавно управление, уточни претендентът за народен представител.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР