Искам да попитам – от тази разлика - 1,65 млрд.

...
Искам да попитам – от тази разлика - 1,65 млрд.
Коментари Харесай

Делян Добрев предупреждава за опасност Газпром да ни осъди

" Искам да попитам – от тази разлика - 1,65 милиарда $, има закон, който споделя, че 70% би трябвало да се върнат назад на хората, с цел да има смисъл от дерогацията ", сподели депутатът от ГЕРБ и ръководител на енергийната комисия Делян Добрев в ефира на Нова тв.

Той сподели данни за разликата в цените сред петрола – вид " Брент " и " Уралс ". " 1,65 милиарда $ са ни взели допълнително. Това е въпросното левче ", съобщи Добрев и попита за какво кабинетът не извършва закона, който е признат януари. По думите му рафинерията на " Лукойл " купува на ниска цена и продава скъпо.

" Хората ги интересува не толкоз кой е министър председател и финансов министър, а какъв брой заплащат по колонките ", счита той.

Ако не престават да не работят за хората, а за " Лукойл " и " Газпром ", тъй като въпросната такса с 20 лева на мегават час най-после ще се окаже, че облагодетелства още веднъж " Газпром ", счита още той. По думите му, в случай че ни осъдят на арбитраж, ще ни осъдят с всички разноски и лихви.

Според него, има доста огромна заплаха " Газпром " да ни осъди и ние най-после да платим. " С дерогацията държавното управление работи за " Лукойл ", с 20-те лева работи за " Газпром ", счита още той.

Всички, които работят срещу връщането на тези 73 ст. на хората, са тези, които поддържат " Лукойл " и не желаят да се върнат парите на хората, безапелационен е Добрев. " От началото на годината до момента минаха 10 месеца, в които законът трябваше да работи. тези 10 месеца са ощетили всеки водач със 700 лева ", прибавя още той.

 
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР