Искам да помоля нашите родители - не се лъжете, полицията

...
Искам да помоля нашите родители - не се лъжете, полицията
Коментари Харесай

Валентин Радев: Не се лъжете, полицията не работи с ваши пари

Искам да помоля нашите родители - не се лъжете, полицията не работи с ваши пари. Гледах една жена, която споделя: Вече надали не по какъв начин да вярвам в полицията. Това сподели министърът на вътрешните работи Валентин Радев Валентин Иванов Радев е министър на вътрешните работи. Роден е на 6... към профила пред публицисти във връзка със случаите на телефонни измами.

"Ако би трябвало да даваме пари, които да бъдат маркирани - ние ще ги дадем на Вас. Не се лъжете, че някой желае да ги дадете, с цел да помагате на Министерство на вътрешните работи. Няма подобен случай. Никога не сме работили по този начин и няма да работим. Не вярвайте ", прикани Радев.

Министърът разяснява, че това са безусловно парите до старини на излъганите и им ги измъкват по противен метод. Радев изясни, че ще прегледа опцията да се създадат клипове за телефонните измами, които да се пускат по малките екрани, тъй като възрастните хора гледат повече телевизия.

"Работим по всички измамници. Много интензивно работим против телефонните измамници и те започнаха като мишки да бягат. Събрахме опит и се надявам да попрекъснем това. Направихме профилирани звена към Групово дело "Национална полиция " в Русе, Велико Търново и Плевен, разяснява още министърът. Радев съобщи, че по негови наблюдения Министерство на вътрешните работи не върви след медиите в разкриването на телефонните измамници, просто приказват по-пестеливо и не авансово ".

Министърът удостовери за случая от петък вечерта, при който възрастен мъж е предал на телефонни измамници сума към 100 хиляди лева.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР