Искам да помогна тази мръсна машина да се разкараНа миналите

...
Искам да помогна тази мръсна машина да се разкараНа миналите
Коментари Харесай

Ицо Хазарта: Животът ми мина да ги търпя тия дърти мутри

Искам да оказа помощ тази мръсна машина да се разкара

„ На предишните избори някои от социологическите организации даваха 10% преднина на ГЕРБ, а завоюва „ Продължаваме промяната “. Това сподели в изявление за предаването „ Лице в лице “ по  кандидат-депутатът от „ Продължаваме промяната “ и рап реализатор Христо Петров, прочут като Ицо Хазарта.

В телевизионно изявление Хазарта разгласи, че социологическа организация е поискала от „ Продължаваме промяната “ 100 000 лева, с цел да има дадат повече проценти. Последва и реакция на социолозите, които с декларация пискаха претендентът за народен представител да назове име.

Христо Петров отхвърля да каже коя е организацията с претекста: „ Тези предложения не идват на фирмена бланка с автограф и щемпел на шефа на организацията. За да кажеш такова нещо, би трябвало да имаш неопровержими доказателства “.

Той посочи, че предлагането не е било отправено персонално към него, а към човек от Политическа партия. Според него на процедура социолозите на желаят отговор, тъй като доста добре го знаят.

На въпроса какво го задържа в политиката той отговори: „ Ще ми простите грубия език – животът ми мина да ги понасям тия дърти мутри. Искам да оказа помощ тази мръсна машина да се разкара. 90-те години гледах по какъв начин чупят крайници и ръце и лепят лепенки по стъклата на кафета и магазини. Сега ги виждам към този момент с костюм и по какъв начин изясняват, че би трябвало да има непоклатимост. Искам да оказа помощ това нещо да се разкара “.

По думите му „ мръсната машина “ е отговорна по тази причина нашата страна да е друга от други европейски страни, на които желаеме най-малко малко да приличаме.

„ Мръсната машина има медийна империя, която може да съсипе един човек, още преди да се е стигнало до по-тежките бухалки халки, които са прокуратура, данъчни и всички други такива сходни институции “, добави Хазарта.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР