Искам да похваля МВР, че са свободни да действат. Това

...
Искам да похваля МВР, че са свободни да действат. Това
Коментари Харесай

Кирил Петков: Единственият начин за промяна е, когато недосегаемите не са над закона

Искам да похваля Министерство на вътрешните работи, че са свободни да работят. Това сподели министър председателят Кирил Петков в Стара Загора, където ревизира построяването на интерконектора България-Гърция.

„ Похвално е да не ги е боязън, да създадат нещата, които би трябвало да създадат. Единственият метод за смяна е, когато недосегаемите не са над закона. Това се случи през вчерашния ден “, сподели още Кирил Петков.

„ Това, което ме разпитваха в полицията беше за моите диалози с госпожа Коьовеши, както и за отчета, който получих от финансовото министерство и свързва активността на одитната организация, която управлява еврофондовете. С други думи имаме очевидни обстоятелства, които демонстрират, че по времето на министерстването на Владислав Горанов има ясни обстоятелства, които демонстрират, че контрола не е бил там. Знаем, че всичките сигнали са свързани - корупцията не разграничава национални и европейски пари. Това, че има сигнали за държание за корупция, има и отчет на министерство на финансите, които дават обстоятелства, че контрола не е бил там, са сигнали, които съгласно мен са провокирали вчерашните дейности на Министерство на вътрешните работи “, съобщи Петков.

„ Никой не отива на никаква война. България сега оказва цялостна поддръжка на Украйна, ще изпратим филантропична помощ, посрещане на бежанците. Никой не е приказвал с мен от американска страна да желаят оръжие. НАТО би трябвало да работи координирано по източния фланг, с цел да има сигурност за тези държави”, добави Петков.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР