Искам да подражавам на утрешното себе си. Трябва да се

...
Искам да подражавам на утрешното себе си. Трябва да се
Коментари Харесай

Сила и смелост в новото парче на Sunheart

„ Искам да имитирам на утрешното себе си. Трябва да се стараем да бъдем по-добри от през вчерашния ден, “ сподели Станислава Христова, известна с артистичния псевдоним Sunheart, по време на представянето на новия ѝ сингъл „ Сила “ в студиото на Дарик Бургас. Въпреки вероятността някои хора да помислят това за любовна ария, тя се стреми да насочи вниманието към все по-актуален проблем на актуалното десетилетие – неналичието на съгласие и единодушие в обществото.

„ Посланието в новата ми ария е да бъдем мощни, смели, да не се отхвърляме от това, което ни кара да се усещаме добре, макар страховете ни, тъй като доста постоянно се поддаваме. Трябва да преодоляваме компликациите с повече религия и мощ “, изясни Sunheart. Макар, съгласно нея да се намираме в сложни времена, „ като че ли и това ще мине “, споделя тя.

Освен за новата си ария, родената в Бургас Sunheart приказва и за музикалния си път, почнал от пеене с дезодорант пред огледалото през частни уроци, а малко по-късно и на сцената. „ През 2012 направих ария, в която бях единствено глас, текста и музиката не бяха мои. Десет години по-късно към този момент пиша своите текстове, идват ми съвсем постоянно и с вокалната линия “, споделятя.

Сред музикалните си музи са Джъстин Тимбърлейк, Алиша Кийс и някогашния вокалист на D2 Дичо, с който имат обща ария.

„ За мен той е един от най-хубавите български гласове. Още от дребна съм си представяла, че ще пея на една сцена с него и това се случи “.

Бургаската певица не е съгласна, че музиката би трябвало да идва единствено от един създател: „ Колкото повече глави мислят по дадена ария, толкоз по-добре. Така всеки може да остави своя почерк. “ Sunheart даде образец със своята ария, която в действителност е ремикс на нейния оригинал, изработен от Фабрицио Паризи и The Editor. Оригиналният аранжимент също ще излезе на по-късен стадий,

Според Слънчевото момиче, което през днешния ден живее в Слънчев бряг, най-голямото предизвикателство пред младите гении са средствата. „ Това не е за подценяване, тъй като един артикул, с цел да стигне до финалната права, изисква финанси, които не всеки човек има “, твърди тя. По думите ѝ, това е причина да не може към момента да си разреши да издаде албум и прави по ария на година.

Макар да мечтае да направи пробив и отвън България, Sunheart не би търсила триумф непременно. „ Все по-често дефинирам себе си като бутиков реализатор. Считам, че посланията, които давам, не са за всеки. Разбира се, желая музиката ми да стигне до доста хора, само че по-важно за мен е да бъда себе си “, изясни тя и е безапелационна, че не би направила компромис, с цел да се хареса на по-широка публика.

Чуйте повече от Станислава Христова – Sunheartв звуковия файл:

Автор на публикацията: Никола Попов
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР