Искам да питам Цацаров, когато ходеше в кабинета на главния

...
Искам да питам Цацаров, когато ходеше в кабинета на главния
Коментари Харесай

Ген. Атанас Атанасов: Ще се разследва ли Цацаров за шпионаж за срещата му с Гергов?

" Искам да запитвам Цацаров , когато ходеше в кабинета на основния съветски консул Гергов, дали не би трябвало да бъде разследван за шпионаж? " Това попита ръководителят на ДСБ ген. Атанас Атанасов по отношение на разразилия се шпионски скандал с някогашния издател на в. " Дума " Николай Малинов. Той добави още: " Как гледаме на това, че Борисов и министърът на енергетиката основават условия " Росатом " да вземе десетки милиарди, с цел да строи АЕЦ " Белене " и да създава непотребен ток - дали това не е в услуга на съветските ползи? "
По думите му, всичко е безспорна предизборна небивалица, тъй като " ГЕРБ от дясно доста мощно губи поддръжка и се рони, и се пробва да задържи евроатлантическите си последователи. ГЕРБ са тежко обезпокоени от митингите, които се провеждат против избора на основен прокурор ", сподели още Атанасов в изявление за bTV.
Според Атанасов протичащото се цели манипулиране на публичното мнение преди идните локални избори и обстоятелствата са поднесени изборно .
Той напомни, че през 2001 година е бил индивидът, който е експулсирал съветски дипломати от страната ни и знае по какъв начин се работи в такива случаи. Атанасов посочи, че броят на съветските дипломати у нас е доста по-голям от този във Франция, Англия и Германия взети дружно.  
Според ген. Атанасов става въпрос за преразпределяне на активите на КТБ и обърна внимание, че при представянето на обстоятелствата за шпионския скандал се загатва дата от 2016 година и поражда въпросът за какво в този момент се изнасят обстоятелства. 
Председателят на ДСБ напомни изнесените данни за съветски шпиони , свързани с опита за прелом в Черна гора и случая " Скрипал ", които са били в страната ни и попита за какво не е имало никаква реакция от страна на българските управляващи. По думите му " Русофили " е една добре подбрана среда за операции преди изборите. 
Атанасов добави, че в " в този парламент е цялостно с партии, които обслужват съветските ползи в България. Тежката корупция на ръководещата олигархия желае да задържи това статукво. "
Повече за ЦУМгейт може да прочетете в ТАЗИ СТАТИЯ
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР