Искам да отправя големи благодарности към всеки един човек, който

...
Искам да отправя големи благодарности към всеки един човек, който
Коментари Харесай

Терзиев с първи думи след избирането му за кмет на София

„ Искам да насочва огромни благодарности към всеки един човек, който ми гласоподава доверие. Към всеки един човек, който излезе – и преди седмица, и през вчерашния ден, с цел да поддържа концепцията за смяна в нашия град. Промяна на метода, по който се ръководи ”. Това съобщи на брифинг  избраният за кмет на София от " ПП-ДБ (Спаси София) “ Васил Терзиев.

„ Искам да благодаря на всички хора, които повярваха, че бъдещето на техния град зависи от самите тях. Промяната е мудна, само че от през днешния ден е необратим развой, няма кмет, който от през днешния ден нататък на клиентелистка поддръжка или на феодална взаимозависимост. От през днешния ден нататък няма кътче в България, което да бъде обезпечено – всеки кмет би трябвало да работи за хората, в случай че желае да остане на власт ”, акцентира от своя страна съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков.

Терзиев благодари и на всички, които са се погрижили „ този избор да бъде опазен оптимално ”. „ Благодаря на щаба и на хората, които месеци наред работиха, с цел да успеем да създадем една положителна акция. Да бъдем четири месеца на терен и да срещнем хората с нашите хрумвания и по какъв начин могат да се осъществят ”.

Избраният за кмет на София насочи признателност и към фамилията си „ за поддръжката и разбирането ”.

Той напомни и част от обещанията в предизборната си капания. „ Изпълнихме обещанието си и спечелихме кметското място в София. Обещахме да получим безапелационно посланичество и измежду районните кметове и го изпълнихме. Имаме 19 кметове на региони в София. Казахме, че ще се борим и за устойчиво посланичество и в Общинския съвет. Дори с всички дейни мероприятия против нас, броят на общинските ни съветници е колкото този на втория и третия взети дружно. трите неща, които обещахме ги постигнахме. Сега следва по-трудното нещо. да потвърдим, че освен да печелим избори – можем и да управляваме. да управляваме почтено и транспарантно ”, акцентира Терзиев.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР