Искам да отговоря на всички, които през последните седмици ме

...
Искам да отговоря на всички, които през последните седмици ме
Коментари Харесай

Калоян Паргов: Оставам да работя в София

Искам да отговоря на всички, които през последните седмици ме питаха дали ще се кандидатирам за евродепутат. Отговорът ми е изрично „ Не ". Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия - София Калоян Паргов.

„ Благодаря на десетките районни и общински организации от София и страната, които издигнаха моята кандидатура за представител на Българска социалистическа партия в Европейския парламент. Благодаря им за доверието и оценката за мен и моята работа ", сподели още той и изясни за какво остава да работи в София: „ Защото за мен София е обвързвана с идея, която има две измерения - работата за Българска социалистическа партия отпред на най-голямата организация в партията и работата за столицата, като общински консултант и ръководител на групата на Българска социалистическа партия в СОС. Тук се усещам потребен и благополучен ".

Той подчертава върху това, че си дава ясна сметка за отговорността на столичните социалисти за представянето на Българска социалистическа партия на изборите на 26 май и подготовката за присъединяване в локалните избори през есента. „ Тези два значими уговорката, които стоят пред мен и Градската организация през тази година, не ми дават опция даже да се замисля за ново персонално кариерно развиване ", безапелационен е Паргов.

„ Но съм изцяло уверен, че представителите, които ще изпрати софийската организация на Българска социалистическа партия в Европейския парламент, ще се показват почтено и ще дадат своя принос за постигането на задачите и правилата, които отстояват социалистите. Така, както беше и до момента ", уверен е Калоян Паргов.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР