Искам да кажа нещо много ясно. Това е песен, която

...
Искам да кажа нещо много ясно. Това е песен, която
Коментари Харесай

Изля Си Душата! Жана Бергендорф Направи Най-Искрената Изповед В Живота Си!

„ Искам да кажа нещо доста ясно. Това е ария, която беше демо и аз я изпълних като такова. Не желая да разгадавам други детайлности от кухнята на нашите взаимоотношения с нея, единствено желая да кажа, беше неточно тази ария въобще да излиза без мое единодушие. Оттам нататък аз съм самостоятелен реализатор, нямам договорни връзки с Вида Пиронкова и тя няма моралното право да споделя в какви планове мога да вземам участие и в какви не. Аз съм си изпълнила дилемите правилно ”, разяснява певицата абсурда.

Жана споделя още, че доста почита Саня Армутлиева. „ Искам да кажа, че съм признателна за всичко, тъй като в последна сметка съм яла бял самун от тези хора ”, споделя изпълнителката.

Жана продължава и своята битка с наркотичната взаимозависимост, която има. Тя приказва намерено за този собствен проблем и даде препоръки към всички младежи. „ Искам да кажа на всички младежи, които четат това – в никакъв случай не се захващайте с тези гадости! Има случай в живота, когато човек изпитва потребност да потърси леговище и да се скрие от проблемите, само че това е допустимо най-грешният път ”, споделя Жана.

„ Наркотиците не вземат решение проблеми, а единствено прибавят още и още ”, добавя певицата.

„ Измъкването от този капан е доста мъчно и съвсем невероятно без поддръжка. Аз имах шанс да ми гласоподават доверие в един доста тежък миг за мен. В момента имам цел и посока и съм оставила това настрани в живота си, колкото и да е мъчно ”, изповядва се Жана. Певицата споделя още, че се нервира от лепнатия й етикет – „ наркоманка ”. Според нея в естествените общества на такива хора се оказва помощ и те не се сочат с пръст.

„ Срамувам се, че бях стигнала до там, само че не се срамя, че потърсих помощ за казуса си и по този начин открих хора, които да повярват в мен и да ми подадат ръка в доста тежък миг ”, добавя още изпълнителката.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР