Искам да кажа, че днес г-жа Нинова извърши сериозен политически

...
Искам да кажа, че днес г-жа Нинова извърши сериозен политически
Коментари Харесай

ГЕРБ отговаря на Нинова: Тя реабилитира приватизацията

Искам да кажа, че през днешния ден госпожа Нинова извърши сериозен политически акт - като водач на Българска социалистическа партия тя оправдава приватизацията като развой, казвайки, че откакто не е наказана значи всичко е наред. Ще напомня, че не мога да се сетя наказани длъжностни лица, политици, купувачи и продавачи в този развой. Това сподели Тома Биков на конференция на ГЕРБ по отношение на показаните от Корнелия Нинова по-рано през днешния ден документи от инспекции на " Техноимпекс ". Г-жа Нинова сподели " в случай че някой има нещо да го дава в прокуратурата ". И ние споделяме същото, сподели Тома Биков от Политическа партия ГЕРБ на ексклузивен брифинг на партията.

Нито един сигнал не е импортиран до момента в прокуратурата от " Позитано " 20. Ние чухме много неизяснени изказвания, изнесоха се много документи, само че никой не споделя какво написа, добави Биков.

Готов съм да седна с госпожа Корнелия Нинова, документ против документ. Тя през днешния ден излъга за следващ път, че разполага единствено с един апартамент. Тя купува голямо ателие от 125 квадрата, само че нищо не сподели за него, сподели Антон Тодоров от ГЕРБ.

В случая с Корнелия Нинова има комисия, която води договаряния, има един зам.-министър Александър Тасев, той е индивидът, който вкарва Нинова в седесарските среди, добави той.

В контракта за приватизация е избрана сумата 700 000 $, а в справките е избрана 10 % от сумата, платени са 70 000 $ по банков превод, а останалите 630 000 $ не са плащани в никакъв случай с действителни пари. Другарката Нинова не е платила никакви действителни пари с изключение на тези 70 000 $, платила е 630 000 $ фиктивни пари посредством обезщетителни бонове, разяснява Тодоров.

" Документите на Корнелия Нинова за „ Техноимпекс “ не са задоволително удостоверение какъв брой и какви инспекции са били осъществени. Това сподели Данаил Кирилов.

Кирилов разясни, че не приема този метод на аргументиране от страна на Българска социалистическа партия. Според него всевъзможни документи могат да се демонстрират по този начин или да се интерпретират отчасти. По отношение на поканата за лидерска среща от страна на Българска социалистическа партия за прехода, Кирилов разяснява: „ Беше получено такова писмо от госпожа Корнелия Нинова. С посочено време за тези разисквания 5 и 6 декември. Виждате, че през целия ден, през днешния ден 5 декември бях разполагаем и в Народното събрание, и тук в централата на Политическа партия ГЕРБ. Не съм получавал никаква съответна покана от сътрудници по отношение на това писмо. Действително ръководителят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на ГЕРБ Цветан Цветанов ми даде мандат да вземам участие в тези разисквания, защото се касае за законодателна активност и за планове, които бяха създадени от юристите на Политическа партия ГЕРБ с мое присъединяване. Това не се случи, през днешния ден разбрахме каква е повода. Очевидно е, че е трябвало надали не, особено ръководителят на нашата Парламентарна група, не знам какво да направи, с цел да удовлетвори настояването на Корнелия Нинова “, разясни Кирилов. По думите му Цветан Цветанов не е в България сега, като задграничното му пътешестване е планувано доста от дълго време, а писмото от водача на Българска социалистическа партия е получено предходната седмица в сряда. „ Няма по какъв начин да се анулира пътешестване до Съединени американски щати, с цел да се отговори с персонално присъединяване “, уточни Данаил Кирилов./24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР