Искам да изразя своята признателност. Изключително важно е да го

...
Искам да изразя своята признателност. Изключително важно е да го
Коментари Харесай

Радев посече Асен Василев и предупреди за наближаващ проблем за всички българи

Искам да изразя своята благодарност. Изключително значимо е да го има този център и тези високоподготвени хора. За страдание, подготовката на нашите деца за дейности при положение на рецесии бе много занемарено. Това сподели президентът Румен Радев след среща с възпитаници на полигона в Панчарево.

Той разяснява рухването на мораториума на цените на тока :

"Знаете, че мораториумът беше належащо време за разбори и планове. Редно би било най-после на този мораториум да има ясно решение за деяние, а не в този момент да ме питате какво да се прави .

Очаквам, че държавното управление ще вземе ограничения в най-скоро време, тъй че тези рецесии и фактори да създадат тъй че всички промени с цените на електрическата енергия да бъдат търпими за българите.

Виждате в другите страни какво вършат, с цел да защитят жителите си. Нещо, за което не се приказва, само че наближава - излизането на битовите консуматори на свободния пазар . Досега България е единствената страна, която е предпазена. Искам час по-скоро да видя каква е визията на ръководещите за решението на този проблем . Надявам се да не е бързо и без подготовка, както беше преди две години ", сподели Радев, написа БЛИЦ.бг.

Попитан по какъв начин прави оценка кабинета "Петков ", той сподели : "Както знаете, рецесиите са доста и се застъпват. Изключително тежки са, а факторите са доста. Още на консултациите за сформиране на кабинета споделих, че който има упоритостите да ръководи, би трябвало да го прави и в условия на рецесии. Очаквам ръководство с забележим резултат за ефикасна политика ".

Според президента ДАНС има здрава имунна система и мисля, че "работят интензивно, с цел да не се позволен шпионски действия у нас " .

"С Оливър Вархей извървяхме веднъж на осъзнаване, че има проблем и би трябвало да бъдат подхванати ясни съответни дейности за решение на правата на македонските българи, за премахване на езика на омразата, възобновяване на учебници, тъй че да не се възпитават децата им в духа на омразата.

Той показа, че тези проблеми към този момент се осъзнават и се трансформират от ден на ден в ангажимент на Европейския съюз (ЕС). Въпросът е с какви механизми и принадлежности да се подсигурява отбраната на нашите ползи. Очаквам българското държавно управление да отбрани това по безапелационен метод ", сподели Радев.

"Неслучайно на всички европейски водачи обръщах непрестанно внимание и повтарях да се следи какво става с преброяването, тъй като при нас постъпват доста сигнали за беззаконие на македонските българи, които не смеят да заявят намерено, че са такива, а тук 120 хиляди имат документ за идентичност. Трябва да получим ясни гаранции за отбрана на нашия интерес ", добави президентът.

На въпрос дали би трябвало да изпратим оръжия на Украйна , както ГЕРБ желаят, президентът изрично съобщи: "Вие знаете ли с какви муниции разполага армията ни? Тези хора трябваше през тези години, които управляваха, да създадат тъй че да има какво да дадем. Сега и да желаеме няма какво да дадем на Украйна ".

Той попари и изказванията на финансовият министър Асен Василев, че България е подготвена да спре съветските доставки на газ.

"Да се твърди в страната с най-бедното във връзка с енергийна сигурност население би трябвало да спре доставките на газ... Да преобърнем схемата и даже да плащаме по-скъпо. За мен това е неприемливо ", сподели президентът.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР