Искам да изразя своята абсолютна подкрепа към вашите искания, към

...
Искам да изразя своята абсолютна подкрепа към вашите искания, към
Коментари Харесай

Президентът Радев изрази подкрепа към исканията на превозвачите

Искам да изразя своята безспорна поддръжка към вашите претенции, към подхванатите от вас дейности и планове за обективни митинги. Това сподели президентът Румен Радев на среща с представители на браншови организации за авто транспорт, които одобри на " Дондуков " 2 във връзка проблемите с пакета " Мобилност ".

 
Аз съм с вас и тъкмо справедливите ви претенции дават и мотив всички институции в България да са обединени в своята поддръжка към вас, съобщи президентът. Той добави, че е приел срещата не, с цел да се прави разбор дали някой досега е приключил или не работата си, а с цел да се посочи какво и по какъв начин би трябвало да се направи оттук насетне, тъй че да има някакъв триумф, тъй като това е триумф за България .
 
По думите на президента нещата не могат да се решат за ден и битката би трябвало да се води в кратковременен, средносрочен и дълготраен проект .
 
Радев уточни, че в президентската институция поддържат постоянна връзка с българските представители в Европейския парламент по тематиката.

 
Искам да чуя вижданията и желанията ви, и по какъв начин ние, институциите в България, можем по най-хубавия метод да подкрепим дейностите ви. Борбата ви е обективна, тъй като подхванатите дейности и стремежи за промени по пакета " Мобилност " са в жестоко нарушаване на правилата на Европейски Съюз за свободния пазар, правилата за свободно придвижване на артикули, услуги и хора, добави президентът.-->
 
По думите му би трябвало да се борим за нашите права . Това е дискриминация към българския бизнес, която не би трябвало да разрешаваме да се реализира, съобщи Румен Радев.
 
Държавният глава сподели още, че е приел срещата, тъй като е доста значима. Да изразя моето почитание към активността ви, която освен има голям принос към българската стопанска система - като принос към брутния вътрешен артикул , като трудова претовареност. Тя обезпечава прехранване на доста фамилии , има мощно отношение към демографията на страната при вероятно отрицателно развиване, уточни Радев.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР