Искам да имам деца, но вече ми е късно! Това,

...
Искам да имам деца, но вече ми е късно! Това,
Коментари Харесай

Веселин Маринов: Това, че ще ставам баща, са напълно неверни слухове!

" Искам да имам деца, само че към този момент ми е късно! Това, че ще ставам татко, са изцяло погрешни клюки! Какво повече да кажа? ", показа пред " България Днес " артистът Веселин Маринов по отношение на злословия по негов адрес, че чака нова рожба в дома си.

" Недейте по този начин бе, хора! Щастието на света съм получил - имам двама прелестни внуци близнаци. Цветелина и Веселин се споделят и напълно трансформираха живота ми. Какво да желая повече на тоя свят? ", добави още изпълнителят на " Лятна жълта рокля ".

Припомняме, че при започване на предишния месец в медийното пространство се популяризира слух по какъв начин в дома Веско Маринов се чува детски рев. Не е по никакъв начин необичайно гласът да е бил на някое от двегодишните му първородни внучета.

Дъщерята на Маринов – Йоана, поддържа топли взаимоотношения с баща си, въпреки с майка й Мария Маринов да са се разделили преди близо 20 години. Разлъката на артиста с жена му тогава го докара до меланхолия и проблеми с гласа, само че и цели два албума в границите на 365 дни - " Пожарите на любовта " и " Коледен сън ".

След няколко години и още три нови музикални тави Веселин се подпали в различен любовен пожар на име Цветанка, с която също подписа брак и й посвети цели 14 песни в албума си " Още един прекрасен ден ". Скоро след този ден обаче пламъкът с Цвети за Маринов загасна и той продължи настойчиво да прави това, което най-добре умее - да твори музика, която самичък да продуцира.

От известно време носителят на купища наши и интернационалните награди, измежду които " Златен Орфей ", " Мелодия на годината " и други, щастливо споделя всекидневието си с красива дама на име Веселина, майка на двама младежи. В нея Маринов среща схващане и опора, въпреки да не се взема решение на трети формален брак.

" Така че към този момент, да знаете, няма да ставам баща! ", добавя шеговито обичаният на всички артист.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР