Искам да има конкретни резултати, а не само пушилка. Българската

...
Искам да има конкретни резултати, а не само пушилка. Българската
Коментари Харесай

Плевнелиев: Не са тайна зависимостите на Радев от Москва, той ...

Искам да има съответни резултати, а освен пушилка. Българската страна трябваше да направи повече. Искам наказани. Не желая единствено показни акции. Дай Боже резултати. Така президентът Росен Плевнелиев разкритикува по НТВ показните акции против предприемачи.

Всеки министър би трябвало да носи в джоба си оставката. Какво се промени след нещастията на пътя? Трябва най-сетне пътната сигурност да се трансформира в действителност. Трябва да се глобяват всички по веригата за нещастието край Своге. Когато се ръководи националната пара няма какво да се крие. Ако е бил механически казуса, би трябвало фрапантно да промени контракта за поддръжка.

Санкциите работят. В Европейски Съюз глобите са толкоз огромни, че са предиздвикали хората и компаниите да премислят постъпките си. Трябва доста да боли. Подкрепям концепцията за цялостна проверка на пътищата. Държавата има процедури, с цел да си свърши работата. Бизнесът не може да ревизира самичък себе си. Не може проверяващият качеството да е подвластен от строителната компания.

Плевнелиев не пропусна да захапе Румен Радев: Той е водач на опозицията, бори се за националната обич непременно. Стратегията му е нездравословна за страната. Руши устоите на българската народна власт. Не е добре да се води борба сред два мощни генерали. За мен не са загадка зависимостите на президента от Москва. Ще има доста сериозен конфликт. Орбан не е наш сътрудник и идол. Унгария върви по пътя на Ердоган. Там има властническа квазидемокраия. Орбан не е наш съдружник, с изключение на по тематиката миграция. /frognews.bg

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР