Искам да дойде да живеете 4 месеца в моето семейство,

...
Искам да дойде да живеете 4 месеца в моето семейство,
Коментари Харесай

Персоналът на болницата във Враца не вярва на властта

Искам да пристигна да живеете 4 месеца в моето семейство, с моята заплата, която не съм получавала от 4 месеца. С това изречение, безусловно изпаднала в нервност жена посрещна зам.-министъра на опазването на здравето Жени Начева в болница " Христо Ботев " във Враца.
Начева беше замерена с яйце от въпросната дама, която се споделя Полина Комитска и е брачна половинка на един от лекарите в болничното заведение - Георги Комитски, който е ортопед и ръководител на здравната комисия във Врачанския общински съвет. Толкова време нищо не се трансформира – тази жена идва за повторно, сподели пред Нова телевизия Комитска, която има 5 деца.
Жената е уверена, че Начева си е научила репертоар от 10 фрази и тя не е пристигнала да приказва с хората. Чувствам се неспособен родител, тъй като не мога да осигуря децата си. Дъщеря ми ме пита за какво отивам на работа, като не ми заплащат, включи се една от медицинските сестри, а всички я поддържаха. Те не ни имат вяра, че живеем оскъдно – би трябвало да живеем от заеми, с цел да можем да скърпим месеца, добави здравната сестра. А нейна колежка заключи – отчаянието е огромно, по-добре да си смениш специалността, само че на 54 години малко мъчно.
В болничното заведение не работи реанимацията – от няколко дни, поради напускащ личен състав и поради хора в болнични. Точно невъзможността да работи реанимационно поделение блокира цялата работа на лечебното заведение.
Засега личният състав е получил заплатите си за февруари.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР