Искам да честитя на всички, които са избрани. На тези

...
Искам да честитя на всички, които са избрани. На тези
Коментари Харесай

Паргов към Фандъкова: Групата на БСП в СОС ще ви бъде единствената реална опозиция

Искам да благопожелавам на всички, които са определени. На тези избори най-вече се чуваше думата смяна, в това число и от ръководещите, а в този момент се приказва за замяна.

Това сподели на първото съвещание на Столичния общински съвет ръководителят на БСП-София Калоян Паргов. "Никога до момента в последните 14 години конкуренцията за кметския стол в София не е била толкоз оспорвана и разликата толкоз дребна. Сега към този момент идва момента да забележим кой е подготвен в действителност да работи за смяната и кой е употребявал тази дума единствено като избирателен кьорфишек. Обръщам се към госпожа Йорданка Фандъкова - през цялата акция вие говорихте за смяна, работа и нов екип. Сега е времето да докажате, че това е по този начин. В този Столичен общински съвет групата на Българска социалистическа партия ще ви бъде единствената съпротива ", разгласи Паргов.

Калоян Паргов: Очакванията ни бяха за победа

"Ние ще работим за положителното на софиянци и решаването на действителните проблеми на града. Трябва в действителност да влезем в кварталите. Трябва в действителност да се оправим с чистотата на въздуха, трафикът, тапите. Ние имаме своите оферти. Друга основна тематика е презастрояването. То би трябвало да спре. Ние го изискуем на всички софиянци. Нужна е воля за смяна. Ще държим всичко, което се взема решение в Столична община, да става пред очите на жителите, които са ни пратили тук. Една от първите ни задания, с които ще се заемем, е нов устав за работа на Столичния общински съвет. Трябва неотложно да осъществяваме всички обещания, които дадохме на жителите. Трябва да стартираме неотложно да работим. Успех на новия Столичен общински съвет ", приключи Калоян Паргов.

Йорданка Фандъкова и новите общинари поставиха клетва
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР