Искам да благодаря за конструктивния разговор, който проведохме с КНСБ.

...
Искам да благодаря за конструктивния разговор, който проведохме с КНСБ.
Коментари Харесай

Цветанов: Проведохме много конструктивен разговор с КНСБ. Пламен Димитров: Чуваме само обещания!

Искам да благодаря за градивния диалог, който организирахме с КНСБ. Това сподели в коридорите на Народното събрание ръководителят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов.

От ПГ на ГЕРБ разговаряха през днешния ден в Народното събрание с представители на КНСБ, като тематиката бе Бюджет 2018. " Такива диалози организираме постоянно преди приемането на бюджета. Получихме отчет от 50 страници, който ще раздам на всички сътрудници от парламентарните комисии. Целта е да се усъвършенства тяхната работа и да бъдат разисквани всички оферти. Мога да допълня, че нарастването за фонд работни заплати за 2018 година възлиза на 720 млн. лв. ", разкри Цветанов, представен от novini.bg.

" Засега чуваме единствено обещания, само че гаранции за осъществяването им няма ", сподели от своя страна водачът на КНСБ Пламен Димитров.

" В доста бюджетни браншове има напрежение и хората желаят нарастване на заплатите. Говоря за опазване на здравето, обществени действия, просвета. Моментът е назрял за едно по-радикално нарастване на заплатите. Пазарът го изисква. В бюджетния бранш има места, в които заплатите не са вдигани от години. Кадрите за това бягат от там. Днес в 13.00 часа ще проведем съвет и хората ще кажат по какъв начин ще действаме отсега нататък. Не ме учудва, че бизнесът се е оповестил срещу нарастването на минималната заплата ", приключи синдикалистът.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР