„Искам да благодаря на всички, които са гласували за мен,

...
„Искам да благодаря на всички, които са гласували за мен,
Коментари Харесай

Тиаго Родригес: Важното е накрая ние да сме победители

„ Искам да благодаря на всички, които са дали своят вот за мен, само че най-много на моите съотборници, тъй като без тях нямаше по какъв начин да получа тази премия. Сега най-важното е да продължим напред и да работим за идващите награди “, съобщи офанзивният полузащитник на ЦСКА Тиаго Родгригес.

Скритото оръжие на ЦСКА - състезател на месец октомври

Португалецът бе определен за състезател на месец октомври в обичайна анкета на Пресклуб „ България “, откакто се разписа на два пъти при равенството 2:2 с Левски и донесе успеха на „ алените “ с 1:0 над Славия в мач от 14-ия кръг на шампионата.

„ Чувствам се доста добре в ЦСКА. Моята работа е да оказвам помощ на тима, което считам, че и върша. Това може единствено да ме радва. Първенството тук е малко по-различно от португалското. На мен ми беше елементарно да се приспособявам, тъй като доста от португалците ми помогнаха да се приспособя по-бързо. Смятам, че в дуела с Левски изиграхме едно доста мощно първо полувреме. Успяхме да изравним резултата, а след това те играха по-добре през втората част. Мисля обаче, че можехме да спечелим този мач “, разяснява футболистът на „ армейците “.

За възможностите на „ алените “ да завоюват борбата за шампионата с първенеца Лудогорец, Тиаго разяснява: „ Първо би трябвало да гледаме да си свършим нашата работа. Те ще изгубят точки, само че и ние ще загубим. Важното е най-после ние да излезем спечелили. /БГНЕС
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР