Искам да благодаря на всички, които отидоха да гласуват, няма

...
Искам да благодаря на всички, които отидоха да гласуват, няма
Коментари Харесай

ГЕРБ: Опитите за изчегъртване са неуспешни ВИДЕО

Искам да благодаря на всички, които отидоха да гласоподават, няма значение за коя партия. Благодаря на всички българи, които гласоподаваха за нас. Какъвто и да е резултатът - напълно първи, по-малко първи - то за нас ще е достижение. Това съобщи на брифинг на ГЕРБ след края на изборния ден някогашният вицепремиер и зам.-председател на партията Томислав Дончев.

" Опитите за изчегъртване са несполучливи. Няма нищо по-тъжно и неефикасно от употребена стъргалка. Каквито и старания да се вършат да се изкривява резултатът, българската народна власт е жива ", сподели още Дончев и добави: " Няма да предадем честния и заслужен български жител, без значение дали е дал своя вот за нас. "

На конференцията не участва водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, а пред медиите излезе другият зам.-председател на партията Даниел Митов, някогашната обществена министърка Деница Сачева, както и Тома Биков и Александър Ненков.

България без потенцял за сполучливо ръководство в идващите месеци, даже години, предвижда Биков.

" Тепърва ще се проучва изборния развой и машинния избор. Тепърва следва да се ревизира какъв брой машини са били пипани. Какъвто и да е резултатът, се обрисува коалиция на протестните партии с поддръжка на Българска социалистическа партия или Движение за права и свободи. Очертава се държавно управление, което няма да носи политическа отговорност. Очертава се държавно управление вид Беров или Орешарски ", сподели още Тома Биков и добави, че има два разновидността за последващо ръководство - или подмолно ръководство, или задълбочаване на политическата рецесия.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР