"Искам да благодаря на всички добри хора, които докоснахме, техните

...
"Искам да благодаря на всички добри хора, които докоснахме, техните
Коментари Харесай

Майка на тийнейджър търси помощ в борба с коварна болест

"Искам да благодаря на всички положителни хора, които докоснахме, техните сърца - и ни оказват помощ. Ежедневно имам позвънявания от хора от всякаква възраст, които желаят да ни оказват помощ. До в този момент са се събрали 46 хиляди евро в helpkarma и ние имаме тук, от нашия град 100 хиляди, само че трябват още много, тъй че, апелирам ви, положителни хора, помогнете на моето дете да живее и да сбъдне фантазиите си! " 308 хиляди евро би трябвало да събере Соня Деанова, с цел да бъде излекувано детето ѝ. Затова се обръща за помощ към всеки, който може да помогне, тъй като сумата е огромна, а времето - малко, оповестява БНР.

Тя е от Годеч, само че в последната година живее по лечебните заведения, тъй като синът ѝ Кристиан се бори с онкологично заболяване. Кристиян Николов е на 18 години. Завършва междинното си обучение, само че щастието му е помрачено от подлото заболяване Сарком на Юинг.

Поставят му страшната диагноза преди година. В момента Кристиян е в болница, с цел да му бъде направена 16-а подред химиотерапия. Преминал е и през 33 лъчетерапии. Още от първата химиотерапия до тринадесетата младежът има съществени аплазии - рухване на кръвните индикатори до сериозни равнища, поддържал е и висока температура.

Следва преливане на биологични артикули, преливане на кръв, тромбоцитна маса и стимулиране на костен мозък за произвеждане на левкоцити посредством инжектиране на неупоген, както и венозно вливане на мощни антибиотици.

За Кристиян старателно се грижат лекарите в Детската онкохематология "Свети Георги " в Пловдив. Лекуват го по немски протокол, по който му следва още една химиотерапия.

Резултатите от ядрено-магнитния резонанс са посочили фрапантно понижаване на тумора и напълно леко вдишване на контрастност в периферията на образуванието.

Благодарение на жителите на града, в който живеят - Годеч, към този момент са събрани 100 хиляди.

Майката на момчето - Соня, изрече откровена признателност към всички, които ѝ оказват помощ.

Телефонът за връзка със Соня Деянова е 0885730311.

Повече информация вижте на страницата на момчето:

https://bg.helpkarma.com/campaign/da-pmgnem-na-krisi-638?fbclid=IwAR0PCMyIl7O7hyvJ6ecwucN5vSW_zQ-lULIxIpFfzMIbsKRl90EY5eKSqoo
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР