Искам да благодаря на всички български граждани, които отидоха да

...
Искам да благодаря на всички български граждани, които отидоха да
Коментари Харесай

Томислав Дончев: Опитите за изчегъртване очевидно са неуспешни

„ Искам да благодаря на всички български жители, които отидоха да гласоподават на фона на хаоса в изборния развой и систематичните старания те да бъдат сплашвани и разколебавани. Това, че през днешния ден отидоха да гласоподават е постъпка, която заслужава висока оценка “, съобщи заместник-председателят на партия ГЕРБ Томислав Дончев на конференция след първите прогнози резултати от изборите. „ Какъвто и да е резултатът, той за нас е достижение, тъй като го имаме след най-малко двумесечни опити да се впрегне целият запас на страната ние да се представим по-зле на изборите. Опитите за изчегъртване явно са несполучливи “, сподели още той, като добави, че „ няма нищо по-тъжно и неефикасно от употребена стъргалка “. На конференцията не участва водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, който по-рано през днешния ден, откакто гласоподава, дефинира изборите като компрометирани. 

По думите му днешния резултат демонстрира, че макар напъните за деформиране на изборния резултат и заблуждаване на жителите, българската народна власт е жива.

„ Тепърва следва да разясняваме организацията на изборния развой, да проучваме до каква степен машините са надеждно средство за провеждането на този развой и да проверим до каква степен и какъв брой машини са пипани по време на този избирателен развой “, разяснява Тома Биков от ГЕРБ.

По думите му се обрисува коалиция на протестните партии с Движение за права и свободи или с Българска социалистическа партия.

„ Очертава се държавно управление, което няма да носи политическа отговорност. С министър-председател, който няма да носи политическа отговорност или държавно управление вид „ Беров – Орешарски. Такъв вид държавни управления постоянно приключват с провал “, добави той.

Според него пред България има два разновидността – задълбочаване на политическата рецесия или подмолно ръководство във формат, който ще бъде договарян не пред очите на хората, а в задкулисието на българския политически и стопански живот.

 „ За страдание не виждаме никакъв капацитет България да има сполучливо ръководство в идващите месеци, а може би и в идващите години, акцентира той.

В умозаключение Томислав Дончев съобщи, че  ГЕРБ няма да съобщи нито един почтен и заслужен български жител, за която и партия да е дал своя вот. „ Ще продължим да вършим това, в което имаме вяра, без значение каква роля ни е отредил гласоподавателя. Това да бъдеш съпротива също е почтен и заслужен метод да си отстояваш правилата ”, добави той.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР