Искам да благодаря на колегите от СДС, с които направихме

...
Искам да благодаря на колегите от СДС, с които направихме
Коментари Харесай

Мария Габриел: Българите показаха, че не вярват на фалша и компроматите

Искам да благодаря на сътрудниците от Съюз на демократичните сили, с които направихме прелестна акция. Искам да благодаря и на всички гласоподаватели, които не се подадоха на подправените вести, на отрицателната акция, на неизпълнимите обещания на нашите съперници. Имахме и още един незабележим конкурент. За него това е първа загуба, а за менторът му е поредна. Ние направихме една позитивна акция и постоянно сме защитавали нещата, които можем да осъществим. Благодаря, че гласоподавателите ни дадоха амнистия.

Това сподели на специфична конференция в централата на ГЕРБ лидерът на листата на партията за евроизборите Мария Габриел, която разяснява първите резултати от вота. "Лидерът Бойко Борисов ще даде конференция във вторник. На нея той ще даде отговори на всички ваши въпроси. Всички си задаваме въпроси, само че ще изчакаме да се направи разбор и да излязат окончателните резултати ", разкри тя.

"Нашата акция сподели забележимите резултати в българските градове и села. Българите демонстрираха, че не имат вяра на фалша и компроматите. Силата ни беше, че показахме, че можем да вършим неточности, само че постоянно ги проучваме и сме подготвени да не ги позволяваме още веднъж ", безапелационна беше Мария Габриел.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР