Искам да благодаря на клуба за възможността, която ми даде

...
Искам да благодаря на клуба за възможността, която ми даде
Коментари Харесай

Лопетеги благодари за "шанса да работи в най-големия отбор"

Искам да благодаря на клуба за опцията, която ми даде и за шанса, който имах да работя в най-големия тим в света. Също по този начин желая да благодаря и на играчите за напъните, които поставиха под мое управление, съобщи към този момент някогашният треньор на " Реал " Мадрид Хулен Лопетеги пред испанската организация ЕФЕ.

Късно нощес Бордът на " Реал " реши да го уволни, като член на управата съобщи, че ''е недопустимо тим с 8 номинирани играчи за " Златната топка " да се намира на 9-о място в Примера и да записва такива резултати. Бордът счита, че има голяма разлика сред класата на тима и резултатите, които той реализира на терена ".
" Реал " Мадрид уволни Лопетеги Сантяго Солари ще води краткотрайно Кралския клуб
Временен треньор на " Реал " ще бъде аржентинецът Сантяго Солари, който до момента тренираше младежкия тим.

''Ние знаем, че резултатите са значими за бъдещето на един треньор. Но решението към този момент е взето, а ние би трябвало допустимо най-скоро да се върнем на верния път, тъй като огромна част от сезона към този момент изтече ", съобщи капитанът на отбора Серхио Рамос.

Лопетеги става и минимум задържалият се треньор в ерата на ръководство на Флорентино Перес, макар че върхът се държи от Вандерлей Люксембурго. Бразилската легенда изкара през 2005-а година едвам 340 дни отпред, само че беше назначен в края на предходния сезон и има огромен интервал почивка, в която се водеше на работа. Бившият капитан на Испания Хосе Антонио Камачо има 117 дни отпред на отбора.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР