Искам да благодаря на хората, които останаха в София и

...
Искам да благодаря на хората, които останаха в София и
Коментари Харесай

Фандъкова: Притеснявам се от завръщането на софиянци, контролът ще е сериозен

Искам да благодаря на хората, които останаха в София и които със своята дисциплинираност и отговорност способстват за това да не се стягат ограниченията в столицата. Това съобщи столичният кмет Йорданка Фандъкова  Йорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва междинното си обучение в 35-а съветска при визитата на дом за възрастни хора.

Кметът на София занесе яйца и козунаци на възрастните хора в дом „ Надежда “.

"Чувам, че има доста софиянци в Банско. Защо трябваше да си разменяме вируса? Защо трябваше да си предизвикваме това? Моето терзание по отношение на връщането на софиянци от цялата страна е съществено ", сподели столичният кмет.

По думите й контролът на влизане в София ще бъде доста сериозен, както би трябвало да бъде. Фандъкова сподели още, че дали ограниченията ще се затегнат зависи единствено от нас.

"Моля, дано да останем у дома оптимално. От това зависи какви ще бъдат по-нататъшните ограничения “, прикани кметът на София, съобщи БТВ.

Вече втори ден София е затворена до второ разпореждане. Масовото излизане в сряда и четвъртък от столицата стана причина управляващите да наложат строгата възбрана. Тази заран на автомагистрала "Тракия " няма опашки от транспортни средства и ситуацията е спокойна.

Сериозен напор от коли и през днешния ден на изхода на София

Хората, които пътуват с персонални коли за работа, ще могат да стигнат до работното си място в избран времеви прозорец – от 6 до 8 ч. сутринта, а връщането от 18 до 20 ч. След тези часове нямат право да се движат хората с персонални коли, които отиват или се връщат от работа.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР